Hae
Colour Outside the Lines

Oletko fiksumpi kuin neljäsluokkalainen?

Minun vauva aloitti tänään jo neljännen luokan. Neljännen, uskokaa tai älkää! Mihin se aika oikein katoaa? Vastahan sain sen pienen käärön syliini. Kohta se menee jo autokouluun… 
                   
Kouluun piti hankkia uusi reppu, koska vaikka se Fjällrävenin kettureppu onkin niin ihana, se on myös hyvin huono kantaa, jos reppu on täynnä painavia kirjoja. Lissu osti ketturepun pari vuotta sitten omilla rahoillaan ja tänä vuonna lupasin sitten ostaa uuden repun. Vans piti saada ja taisin olla minä, joka tuohon Disneyn prinsessakuosiin rakastuin enemmän vaikkakin Lissu repun itse valitsi. Eli ei tarvinnut kauan äitiä houkutella tuota reppu ostamaan. Disney toimii aina. 

                   

Lissu on illan virkku ja aamun torkku, ihan kuin minäkin. Kuitenkin tänä aamuna tyttö pomppasi ylös varttia vaille seitsemän vaikka koulu alkoi vasta yhdeksältä. Taisi hieman jännittää tuo kouluun meneminen.

                   

                   

Parasta koulussa oli kuulemma kaverit. ”Ehkä koulussa on siksi kavereita, että lapset haluaisi mennä sinne” Lissu tokaisi minulle koulupäivän päätteeksi. Ehkäpä niin. Kivaa on kuitenkin myös englanti, musiikki ja liikunta sekä luultavasti saksa, joka alkaa tänä vuonna uutena aineena.

Miten muilla meni koulun alku? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.