Hae
Colour Outside the Lines

Yötivoli

Lissun kummitäti halusi viedä Lissun perjantaina yötivoliin, kun sellainen Kuopiossa oli. Mentiin noin kuuden aikaan illalla, joten kuvissa on vielä tosi valoisaa. Lissulle ostettiin ranneke ja minä ostin itselleni kertalipun maailmanpyörään, koska Lissu ei halunnut mennä yksin ja Lissun kummitäti kammoaa korkeita paikkoja. 

Ihan hullua miten tuo lapsi jaksaa pyöriä niissä laitteissa. Ja siis oikeasti pyöriä! Suurin osa laitteista kieppui jollain lailla ja minulle tuli huono olo pelkästä katselusta. Lissu kävi laitteissa innoissaan vaikka niihin pitikin mennä yksin.

Pikku-L katseli ihmeissään Lissun pyörimistä. /
Little-L was amazed how Lissu was spinning.  

Ainut laite, joka kuulemma tuntui vatsassa, oli Hip Hop. Ei enää teekään mieli Kingiin, johon tänä kesänä olisi pitänyt päästä. 

Kokeiltiin myös paria peliä, mutta tosi vaikeita oli nuo Kätyrit saada kiinni. Kyllä niitä ihmisillä näkyi, joten kyllä niitä pystyy voittamaankin. Me ei voitettu kätyriä, mutta….

Lissu voitti tabletin! Tabletti jäi vielä poikittain koneeseen jumiin, joten jouduttiin hakemaan henkilökunta avuksi ja hirmuinen kasa ihmisiä kerääntyi katsomaan. Uskomatonta, koska olen aina kuvitellut, ettei noista koneista kukaan koskaan mitään voita. 

Kaikenkaikkiaan siis hyvä reissu. Käytiin vielä hakemassa jätskit ja jätskikioskin myyjäkin ihmetteli Lissun tuuria. Kyllä oli onnellinen tyttö, kun kotiin lähdettiin. 

Oletteko te käyneet tänä kesänä tivolissa? 

2 kommenttia

  1. Inspiration, Viltsumari kirjoitti:

    Tulihan tuolla poikettua. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.