Hae
Colour Outside the Lines

Katselussa: Hart of Dixie

Olen päässyt Frendien katselussa melkein loppuun ja on aika etsiä uutta katseltavaa. Mun uusin sarjarakkaus on Rachel Bilsonin tähdittämä Hart of Dixie.

Bilson esittää nyciläistä lääkäriä Zoe Hartia, joka haluaa sydänkirurgiksi, mutta käsketään ensin vuodeksi tekemään töitä yleislääkärinä. Zoe lähtee Alabamaan, koska hänelle on aiemmin luvattu sieltä töitä pieneltä praktiikalta ja perille päästyään kuulee, että on perinyt puolet edellä mainitusta praktiikasta edesmenneeltä isältään, josta ei tiennyt. Zoen on aitona kaupunkilaisena vähän hankala sopeutua Gulf Coastin pikkukaupunkiin. Kaikki tuntuvat olevan vähän häntä vastaan ja tavat ovat tosi erilaiset.

Rakastuin Rachel Bilsoniin näyttelijänä O.C:n aikoina ja serkkuni kehui tätä sarjaa joskus aiemmin. Puvustus sarjassa on mitä mainioin ja Zoen tyyli on niin lähellä sitä, miten itsekin haluaisin pukeutua. Shortseja, jakkuja, kivoja kauluspaitoja, mekkoja ja korkokenkiä. Unelmavaatteita. Zoe käyttää myös paljon mustaa aivan kuten minäkin. 
      
                                           

Zoe on myös niin minä – Vähän kömpelö ja tapahtuma- ja riskialtis. Zoe myös selittää ensimmäisellä kaudella olevansa melkein 30 eikä ole koskaan ollut oikeassa parisuhteessa. Zoe kuulosti aivan minulta ennen kuin tapasin J:n. Päähenkilöön on siis helppo samaistua. 

                                        
Toinen asia, joka meitä yhdistää on se, että Zoen paras kaveri Bluebellissä on huomattavasti nuorempi kuin hän – 14-vuotias Rose. Itsellänikin on kaksi parasta kaveria, jotka ovat molemmat minua 12 vuotta nuorempia. 

Lemonin, Zoen pahimman vihamiehen, tyyli taas on niin ihanan tyttömäinen ja hän on kunnon southern belle aksenttia myöten. Kiharoita, hattuja, mekkoja, neuletakkeja ja paljon pastellisävyjä. 

Ihana olisi asua tuollaisessa pikkukaupungissa, jossa kaikki tuntevat kaikki ja yhteishenki on niin tiukka. Myös paraatit, messut ja muut juhlat näyttävät ihanilta. Samat asiat viehättävät Gilmoren tyttöjen Stars Hollow’ssa. Tuo kaupungin keskusta jopa on kuvattu samoissa lavasteissa kuin Gilmoren tyttöjen kohtaukset.

Lavastus on muutenkin tosi hyvin toteutettu. Pormestari Lavon Hayesin talo on moderni ja vaalea, kun taas Breelandien talo on tummaa puuta ja perinteisesti sisustettu. Lääkäripraktiikka tuo mieleen sarjan Everwood, jossa lääkäriasema oli perustettu vanhalle juna-asemalle.
Jos ette ole vielä tutustuneet sarjaan, suosittelen kovasti niin tekemään! 

Onko teillä sarjaa, jota seuraatte tiiviisti tällä hetkellä tai jotain kestosuosikkia? 

Kaikki kuvat/all pictures Weheartit


2 kommenttia

  1. inna kirjoitti:

    Tällä hetkellä pyörii One tree hill jo ties monettako kertaa. Se kuuluu vahvasti kestosuosikkeihin, jotka löytyvät omasta hyllystä samoin kuin gossip girl, gilmoren tytöt, o.c. ja how i met your mother.

    Kiitos uudesta sarjavinkkauksesta. Mukava välillä päästä katsomaan uusiakin sarjoja eikä aina niitä vanhoja samoja 😀

  2. Susanna kirjoitti:

    Juu, mullakin kaikki muut noista kuuluu vakkareihin paitsi tuo one tree hill. Se pitääkin testata seuraavaks!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.