Hae
Colour Outside the Lines

Tämän viikon positiiviset x 5

Viime viikolla listasin ekaa kertaa kuluneen viikon positiiviset x 5 ja päätin jatkaa tätä, koska samalla tulee oikeasti mietittyä mitä kaikkea ihanaa sillä viikolla tapahtuikaan.

Mun mielestä on tärkeää muistaa ne hyvät asiat arjessa, koska usein se normiarki saattaa olla aika puuduttavaakin ja ne ihanan positiiviset jutut saattaa aika äkkiä unohtua.

Tässä siis tämän viikon positiiviset x 5 listattuna.

1.Pumpkin spice latte

Sain vihdoin Pumpkin (Spice) Lattea. Viime vuonna meidän kaupungin Espresso Houselta loppui mauste tosi vikkelään eikä sitä sattuneista syistä saanut enää lisää ennen kuin kausi oli jo ohi. Silloin jäi sitten Pumpkin Lattet juomatta ja sekös harmitti.

Eihän se yhtä hyvää ole kuin kaikki ihanat joulukahvit, mutta tällä on hyvä aloittaa syksy. Kävin istumassa kahvilassa tietokoneen kanssa parituntisen ja olin onnellinen, kun sain rauhassa keskittyä hommiini ilman minkäänlaisia keskeytyksiä. Se on sitä arjen luksusta!

2. IHANAT 5-VUOTISSYNTTÄRIT

Meidän nuorimmainen täytti tällä viikolla 5 vuotta ja hän oli ihan täpinöissään koko viikon asiasta. Sitä oli ilo seurata.

Leikittiin juhlien jälkeen kampaajaa ja mulla onkin kuvassa pinnit vielä päässä.

3. suomalaiset kurkut oli alennuksessa

Siis tämä saattaa naurattaa jotakuta, mutta tämä oli mulle suuri ilon aihe!

Meillä kuluu suomalaista kurkkua ihan hullun paljon ja tällä viikolla meninkin torstaina hakemaan Lidlistä kurkkua lisää. Voi sitä riemua, kun huomasin niiden olevan vain 0.99€/kg. Ostinkin kurkkuja sylillisen ja lähetin Janille tämän ”kauniin” alla olevan kuvan kaupan pihalta autolle kävellessäni sylillisestä kurkkuja.

Ja hei nyt ne kurkut on taas loppu.

4. lautapelit

Pelattiin Vivian kanssa tällä viikolla paljon lautapelejä. Yksi ilta pelattiin Rush Houria (sitä missä punainen auto pitää saada pois täydeltä parkkipaikalta) ja tänään Muuttuvaa Labyrinttia.

Ihanaa, kun lapsi on niin iso, että hänen kanssaan voi jo oikeasti pelata kaikkea. Ihan parasta, kun saan hänestä selvästi hyvän pelikaverin!

5. Jani leipoi leipää

Janille iski tänään joku leivontakärpänen ja hän leipoikin meille iltapalalle valkosipuli-yrttileipää. Meillä on siis koko illan tuoksunut huumaavasti tuore leipä.

Parasta, kun hän tykkää leipoa ja vielä parempaa, ettei häntä yhtään haitannut tehdä toista taikinaa gluteenittomana.

Viviakin sai olla leivonnassa mukana sekoittamassa taikinaa. Minä sain sillä aikaa rauhassa pelata Sims 4. Sekin oli aika ihanaa ja positiivista!

Sellaiset positiiviset tähän viikkoon! Huomenna tulossa heti aamusta tekstiä viikonlopun synttärijuhlista.

Millainen viikko sinulla oli?

 

LUE MYÖS: 

RAKAS 5-VUOTIAS 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MEIDÄN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.