Hae
Colour Outside the Lines
Kaupallinen yhteistyö

Käytettyjä lastenvaatteita netistä

Kaupallinen yhteistyö: Pikkune.fi
Suurin osa meidän lasten vaatekaapin sisällöstä on hankittu käytettynä. Hyvin harvoin ostetaan mitään uutena normaalihinnalla. Jos tytöt saavat uusia vaatteita niin yleensä ne on ostettu alennusmyynnistä.
Ennen vauva-arkea yksi minun rakkaimpia harrastuksiani olikin kierrellä kirppareita. Kävin niillä yleensä pari kertaa viikossa ja tartutin innostukseni myös lapsiin, jotka lähtivätkin mielelläni mukaan. Nykyään kirpparille lähtemiseen on kuitenkin huomattavasti korkeampi kynnys. Ei se lähteminen ehkä niinkään ole se ongelma vaan se kiertely ja tavaroihin keskittyminen. Aikamoista keskittymiskykyä nimittäin vaatii, että kirppareiden tavarapaljoudesta löydät ne helmet.
Onhan Facebookissa tietysti vaikka kuinka monta kirppisryhmää, joista aika moneen kuulunkin, mutta niissäkin on se huono puoli, että melkein jokainen tuote tulee eri ihmisiltä, joten ostokset tulevat eri paketeissa. Joudut myös maksamaan ne kaikki erikseen ja kaikkiin tulee erilliset postimaksut.
Muumi-body saatu Pikkune.fi
Tähän pulmaan onkin tullut mahtava ratkaisu! Pikkune on verkkokauppa, joka myy käytettyjä lastenvaatteita ja leluja todella edullisesti. Verkkokauppa tuo helpotuksen kiireisen vauva-arjen keskelle, kun vauvan vaatteet haluaa ostaa käytettynä ja olla varma, että ne ovat hyvässä kunnossa. Verkkokaupasta löytyy vauvojen ja pienten lasten vaatteita, valmiita asukokonaisuuksia, leluja sekä uutuutena suosittuja imetyskoruja.
Verkkokaupan takana on äiti, joka haluaa ostaa lapsilleen vaatteita käytettynä, koska se on paljon ekologisempaa. Hän haluaa tarjota myös pienemmillä paikkakunnilla asuville tämän saman mahdollisuuden, joka hänellä itsellään on pääkaupunkiseudulla.
Yöpaita saatu Pikkune.fi
Verkkokaupalla on myös Facebook-sivut sekä Instagram-tili. Itse ainakin tykkään seurata kauppoja molemmissa, koska usein niiden kautta kaupat saattavat julkaista arvontoja tai alekoodeja, jotka toimivat verkkokaupassa.
Yöpaita saatu Pikkune.fi
Tästä tuli ainakin meidän uusi shoppailupaikka, kun jotain on etsinnässä.

Ostatko sinä lapsellesi vaatteita käytettynä?

Kaupallinen yhteistyö: Pikkune.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.