Hae
Colour Outside the Lines

Viime aikojen kirpparilöytöjä 6-vuotiaalle

Oon nyt alkuvuodesta alkanut kiertää kirppareita taas hieman aktiivisemmin ja oonkin tehnyt kivoja kirpparilöytöjä 6-vuotiaalle kuopukselle. Aiemmin ostin hänelle pääosin kaikki vaatteet käytettynä, mutta mitä vanhemmaksi hän kasvaa, sitä enemmän hän alkaa olla tietoinen omasta tyylistään ja jotenkin isompia vaatteita on myös vaikeampi löytää kirppiksiltä.

Mä oon nyt yrittänyt löytää kaikkea perusvaatetta, koska me ollaan käytetty samaa kokoa todella pitkään ja kaikki vaatteet alkaa kulua puhki. Oon yrittänyt etsiä erityisesti housuja, mutta luulen kaikilla samaa kokoa käyttävillä olevan sama ongelma, että joko polvet kuluu puhki tai housut ei ole enää muuten kierrätyskelpoiset seuraavalle käyttäjälle, kun  ne on jääneet pieneksi. Housuja en siis ole onnistunut löytämään kuin yhdet, mutta kaikkea muuta kivaa käyttövaatetta on tarttunut aika edullisesti mukaan.

Ajattelinkin esitellä teille kaikki vaatteet tässä postauksessa, jotka oon 6-vuotiaalle viime aikoina ostanut kirppiksiltä. Suurin osa löydöistä on tehty Kuopiossa sijaitsevalta Kalla Secondhand-lasten kirppikseltä, mutta osa on myös samassa rakennuksessa olevasta Kirpparilla.fi ja osa SPR:n Kontista. Oonpa tainnut jotain löytää myös Kuopion keskustan Citypörssistä. Yritän parhaani mukaan muistaa vaatteiden hinnat.

Kaikki muut H&M, t-paita tekstillä Name It. Kettupaita 3,50€, hame 2€, housut 1,50€, tekstillinen t-paita 2€, punainen pitkähihainen 1€ ja harmaa pitkähihainen 1€.

Mekko H&M 4,50€

Pörrötakki H&M 6,90€

Mekko H&M 2€

Collegepaidat H&M 4€/kpl, hymynaamat-paita H&M 2€, Lego t-paita Zara 2,50€

Keltainen mekko Papu 7,50€, Mainio mekko 4,50€. Nämä hinnat oli molemmissa -50% eli hintalapussa on puolet suurempi summa.

Kaikki paidat H&M 1,50€/kpl.

Punainen hame H&M 1,50€, sininen hame Lindex 2,50€ ja raidallinen hame Papu 7€.

Disney collegepaita 3,50€ ja keltainen bolero H&M 1,50€ (oli -50%).

Reiman kevyttoppatakki 6,50€.

Sellaisia kivoja arkivaatteita oon bongannut kirppiksiltä viime aikoina kuopukselle. Hänellä on menossa jo kolmatta vuotta hyvin vahva mekkokausi ja hän mielellään kulkisi pelkissä mekoissa, mutta talvella kaikkien kerrastojen kanssa se on tosi hankalaa ja ollaan yritetty päiväkotiin laittaa housut ja antaa kotona kulkea sitten niissä mekoissa. Kesälomalla voidaan sitten kulkea pelkissä mekoissa.

Tykkäätkö sä kiertää kirppareita?

TULETHAN SEURAAMAAN MUA, MUN ARKEA JA KIRPPISTELYJÄ MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Viiden vaatteen vuosi -haaste

Palataan hetkeksi kesäasuun

Rento shoppailuasu Tukholmassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *