Hae
Colour Outside the Lines

Miksi suunnittelen häitämme Pieni Merenneito-teemalla?

Olen rakastanut Disneyn Pientä Merenneitoa niin kauan kuin muistan. Muistan pikkutyttönä laulaneeni Kanssasi sun-laulua sydämeni kyllyydestä pihallamme ja unelmoin omasta tummahiuksisesta prinssistäni.

No, kasvoin isoksi ja jatkoin haaveilemista. Katsoin leffan uudelleen ja uudelleen. Rakastan kaikkia Disneyn klassikkoelokuvia, mutta mikään ei ole koskaan vetänyt vertoja elokuvalle, jossa punatukkainen tyttö tuntee itsensä ulkopuoliseksi elinympäristössään. Samaistuin tuohon tyttöön, koska en oikein koskaan tuntenut olevani oikeassa paikassa ja jossain vaiheessa minulla oli se punainen tukkakin.

Kunnes sitten tapasin sen prinssini. Hänellä oli tumma tukka ja täydelliset silmät ja hän on SE OIKEA.


Ja mistäkö tiesin sen? 


Yksi suurimmista syistä, joista tiesin hänen olevan se oikea, oli kun juttelimme häistä ja hän ehdotti:


Miksi emme pitäisi Pieni Merenneito-teemahäitä?  

Siitä tiesin. Hän tiesi minun rakastavan tuota elokuvaa ja oikeasti rakasti minua tällaisena. Hän antaa minun olla minä. Ja se, että saan oikeasti suunnitella häät tällä teemalla oli minulle ihan tosi iso juttu. Koska me molemmat rakastamme myös Star Warsia ja se on nykyään Disneyn omistama, tulee häihin jonkinlainen Star Wars-twist. 

Kuva : Bella Photo

Joku muu haluaisi ehkä viettää häämatkansa rannalla loikoillen. Me vietämme sen Walt Disney Worldissa. Mieheni tietää minun sekoavan siellä täysin ja on silti valmis lähtemään kanssani sinne. Sinne on myös avautunut nyt Star Wars Land, joten Jania ei ole vaikea houkutella mukaan.

Jani haluaa tietysti käydä myös NHL-pelissä ja kunnon vanhanaikaisessa arcadessa eli pelihallissa. Minä taas haluan johonkin suureen outlet-ostoskeskukseen. En tiedä onko meillä varaa mennä häämatkalle heti häiden jälkeen, mutta haaveilen häämatkasta silti.    

Niin millonkas ne häät sitten on?  

Tämän hetkisten suunnitelmien mukaan elokuussa 2022. Elokuu siksi, että harvemmin silloin vielä on kovin kylmä tai sateinen ilma. Ilmasto saattaa tietysti muuttua nopeastikin, mutta toivon silloin olevan oikein kaunis ilma.

Siksi mä vaan tällä hetkellä suunnittelen ja haaveilen. Kuten Walt sanoi: 


If you can dream it, you can do it!   
Ja eikös hyvin suunniteltu ole puoliksi tehty? 2,5 vuotta menee yllättävän nopeasti. 

Onko kenelläkään muulla ollut Disney-teemahäitä? 

2 kommenttia

 1. Katri / Kotona ja kaupungilla kirjoitti:

  Onpa kiva teema häillä. Juuri meinattiin tässä lähipäivinä katsoa tuo leffa.
  Hyvä, että teillä on vähän myöhemmin häät niin ei toivottavasti tämä korona sotke niin suunnitelmia.

  Ja kokemuksesta voin sanoa, että ainakin vuosi meni ihan liian nopeasti häitä suunnitellessa 😀

  Mukavia häiden suunnitteluja! <3

  https://www.kotonajakaupungilla.fi/

 2. Susanna / Colour Outside the Lines kirjoitti:

  Ihanaa, kun kuulee kokemuksia. Tuntuu, että tämä 2,5 vuottakin menee varmaan liian nopeasti. Päässä on niin monta ideaa, joita haluaisi toteuttaa.

  Toivottavasti kauhean monen hääsuunnitelmat ei tosiaan mene koronan takia pilalle. Jossain oli nyt uutinen, että tämä vaikuttaa ainakin vuoden, jos ei kaksi, joten toivotaan tosiaan, ettei ihan kauhean pitkään olla poikkeustilassa. Me ei olla vielä varattu hääpaikkaakaan niin voidaan onneksi siirtää helposti päivää ja vaikka vuottakin, jos siltä näyttää.

  Tsemppiä teillekin tähän hankalaan aikaan! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.