Hae
Colour Outside the Lines

En nauti kesähelteistä, mutta tykkään kesästä

Kesä ei todellakaan ole mun lempivuodenaika. 
Se ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö voisi nauttia siitä. Ennen rakastin kesää, mutta en tiedä tulinko vanhaksi vai johtuuko se ylipainosta, mutta mä voin nykyään huonosti, jos on liian kuuma. Helleaallot on mulle fyysisesti ihan hirveitä ja pysyttelenkin silloin mieluummin ilmastoiduissa sisätiloissa. 
Tämän takia en myöskään ole haaveillut vuosiin etelänmatkoista. 
Yritän kuitenkin lasten kanssa ulkoilla parhaani mukaan kesälläkin ja me käydään paljon uimarannalla, leikkipuistoissa ja kävelyillä.
Yksi meidän lempikohteista täällä Kuopiossa on keskustassa oleva Valkeisen lampi. Siellä on ihana uudistettu leikkipuisto ja tosi kauniit maisemat. Käydäänkin usein asukuvailemassa tuolla, koska sieltä löytyy tosi monipuolisesti erilaisia kuvauspaikkoja. 
Melissa kävi koulua lammen vieressä melkein koko ala-asteen, koska heidän oma koulu ensin purettiin ja sitten rakennettiin uusi tilalle. Lammen vieressä on vanha kivikoulu, johon kuopiolaiset lapset aina siirretään evakkoon. 
Ja katsokaa nyt miten kaunista tuolla on! Kyllä noissa maisemissa kelpaisi opiskella.  

Toppi: Lidl
Hame: Noisy May
Kengät: Skopunkten
Laukku: Glitter

Nautitko sinä helteestä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.