Hae
Colour Outside the Lines

Tyttöjen päivä

Viime viikon lauantaina vietettiin tyttöjen päivää Live Aid – Uusi lastensairaala 2017 konsertin parissa. Lissu sai kummiltaan Jenniltä synttärilahjaksi lipun tuohon konserttiin jo aiemmin keväällä ja konserttia oli kyllä odotettu kovasti.
Käytiin ensin Jennin porukoilla tulostamassa liput ja sen jälkeen tehtiin stoppi Linnanmäellä syömässä. Paikaksi valittiin Hans Välimäen Midhill. Kirjoittelen siitä vielä oman arvion myöhemmin tänään. (arvio täällä)

Konsertti oli Olympia Stadionilla ja meillä oli onneksi katetut istumapaikat. Sille päivälle oli luvattu 17 astetta lämmintä ja aurinkoista, mutta Suomen kesä kun tunnetaan, oli sateista ja todella kylmä. Meillä oli onneksi Jennin luota viltti mukana, joten saatiin se lämmittämään jalkoja. Kylmä iski nimittäin jo reilusti ennen kuin ehdimme kuvitellakaan.


Paikat olivat siitä hyvät, että näimme tosi kivasti lavalle ja sen taakse. Nähtiin koko ajan, kuka on seuraavaksi tulossa esiintymään. Esimerkiks Robinin Lissu bongas jo heti sieltä lavan takaa ennen kuin se lavalle edes tuli ja Robinhan oli yksi yllätysesiintyjistä. Lissu ei tosin ole Robin-fani, joten ei se meitä niin kovasti kiinnostanut. 
Jari Sillanpää veti loppuillasta Gangnam Stylen ja koko stadion tanssi mukana. Varmasti sai enemmän liikettä stadikkaan kuin Adam Lambert, jonka mukana oli muuten Sauli backstagella. 
                                      

Oli kyllä huima konserttielämys! Tykättiin jopa Jorma Uotisesta, joka lauloi Mustan kissan kahvila-raidan. Suosittelen kuuntelemaan, on muuten tosi tarttuva sävel.

Ainut mikä meitä harmitti oli, että lapsille oli järjestetty trampoliinia, polkuautoja ja kaikkea kivaa seisomakatsomoon, mutta sinne ei päässyt ollenkaan istumakatsomosta.

Oliko kukaan muu katsomassa Live Aidia tai katsoitteko sitä televisiosta? 


2 kommenttia

  1. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Unohtui katsoa telkkaristakin :/
    Wow miten tyylikkäinä olette :)!

  2. Susanna kirjoitti:

    Kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.