Hae
Colour Outside the Lines

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Onnea Suomi! Meillä on vietetty itsenäisyyspäivää aika rauhallisissa merkeissä. Kävin Nipsun kanssa päivällä jouluostoksilla, kiitos aukiolevien kauppojen ja J:n, joka oli isompien lasten kanssa kotona. J onkin sitten illan rakennellut piparitaloa ja me tytöt kateltiin ihania mekkoja Linnan juhlien lähetyksestä. Ihanimpiahan ne Mert Otsamon, Katri Niskasen ja Jukka Rintalan mekot suunnittelemat olivat. Ja se Jaana Pelkosen diskopallo. Olisipa itsekin näyttänyt yhtä hyvältä raskaana.
On myös poltettu ne perinteiset itsenäisyyspäivän kynttilät, syöty hyvin ja olipa Lissulla voimisteluharkatkin tänään. Iltaan kuuluu vielä joululahjojen paketointia. Aika hyvä itsenäisyyspäivä siis.
Kiitos kaikki, jotka olette mahdollistaneet meille itsenäisen Suomen!

Kuinka muiden itsenäisyyspäivä on sujunut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.