Hae
Colour Outside the Lines

Löysin parhaat vintagehousut

Löysin viime viikolla kierrätyskeskukselta ihan parhaat vintagehousut. Housut on punaiset ja kukkakuvioiset, ne on superkevyet ja olleet ihan parhaat helteillä.

Housuilla oli huimat 2,50€ hintaa ja ostin ne sovittamatta. Olin varma, että housut on mulle liian pienet, mutta ne olikin hieman väljät. Ne nousevat kivan ylös ja lahkeissa on ehkä hieman liikaakin pituutta, mutta ei se ole käyttöä haitannut. Nämä ihanat vintagehousut on myös superkevyet, joten olen suunnilleen asunut niissä. 

Näistä tulikin heittämällä mun lempivaate. En omista moniakaan housuja, koska oon vartalomalliltani tosi hankalan mallinen. Mulla on iso takapuoli, vatsakumpua ja lyhyet jalat. Pituuttakaan ei ole kuin 155 senttiä, joten mun on oikeasti tosi vaikea löytää itselleni istuvia housuja. Housut kun yleensä suunnitellaan mielessä joku pitkä, hoikka ja sopusuhtainen. 

Tämän takia vihaan mennä kauppaan etsimään housuja. Ensinnäkään en yhtään tiedä minkä kokoisia housuja mun pitäisi kantaa sinne sovituskoppiin ja toisekseen mun mielestä on ihan kamalaa kokeilla niitä housuja, kun suurin osa on aina ihan kamalan näköisiä tai väärän kokoisia. Siinä iskee sellainen epätoivo omasta vartalosta, kun ei mahdu niihin haluamiinsa housuihin ollenkaan tai ne ei vaan istu. 

Housujen ostaminen on siis oikeasti ihan tuskaa ja siksi oli ihanaa, kun nämä olivatkin yllättäen hyvän kokoiset. Täytyy kyllä ehkä ensi syksynä ottaa itseäni niskasta kiinni ja mennä etsimään kaupasta oikean kokoiset housut, koska välillä olisi vaan kiva käyttää housuja vaikka mekkoja rakastankin. Joissakin tilanteissa housut ovat kuitenkin helpommat ja päällä paremmat. 

Pusero: H&M

Vintagehousut: Elävä Kauppa

Laukku: Marimekko 

Sandaalit: Biox, Stadium Outlet

Silmälasit: Specsavers

Aion jatkossakin shoppailla kirppiksillä ja kierrätyskeskuksissa, koska niistä voi tehdä yllättäviä löytöjä. Toisaalta minusta on myös ihanaa ostaa vaatteita käytettynä, koska silloin harvemmin kenelläkään tulee heti vastaan samanlaisia. 

Kirppiksiltä saattaa myös löytää joskus uniikkeja tai todella persoonallisia vaatteita. 

ostatko sinä itsellesi vaatteita käytettynä? 
olivatko vintagehousuni mielestäsi hyvä löytö? 

 

LUE MYÖS: 

VIIME KESÄN LEMPPAREIN MEKKO

SAIN PAPA-KOKEEN TULOKSET

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.