Hae
Colour Outside the Lines

Hakola pop up Kuopion Matkuksessa

*PR-tapahtuma Hakola

Kuopion isoimpaan kauppakeskukseen Matkukseen avautui tänään Hakola pop up ja mä pääsin ekojen joukossa tutustumaan sen tarjontaan. Hakola pop up sijaitsee Matkuksen ekassa kerroksessa XXLn päädyssä. Tätä väripilkkua ei voi olla huomaamatta, kun sen lähettyvillä liikkuu. 

Jopa lattia on vuorattu vaaleanpunaisella matolla, joka tuo niin paljon väriä tilaan! 

Hakola on suomalainen perheyritys, joka täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Sohvia on myyty ensin autosta käsin ovelta ovelle, kun maaseudulta oli vaikea päästä sohvakaupoille. 

Nykyään kuitenkin sohvat ja muut sisustustuotteet myydään sekä Helsingin kivijalkamyymälästä että verkkokaupasta. Tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla Jurvassa, jossa eri käsityön taitajat tekevät tarkkaa työtä tuottaakseen asiakkaille parasta laatua. Meille kerrottiin Hakolan historiasta ja erilaisia uratarinoita. Yksi ukrainalainen pakolainenkin on palkattu Jurvan tehtaalle töihin.  

Hakolan arvoihin kuuluu asiakkaan palvelu alusta loppuun niin hyvin kuin mahdollista. Sohvan tilatessa saa paikkansa pitävän aikataulun toimitusajasta. Sohva toimitetaan kotiin sisälle asti, kasataan ja pakkausmateriaalitkin viedään pois. Jos sohvassa ilmenee ikinä mitään vikaa, viat korjataan asiakkaalle. 

Esimerkiksi jalkoja ja päällisiä saa ostettua erikseen eli jos sohvan väri alkaa kyllästyttää jossain vaiheessa, voi irtopäälliset helposti vaihtaa. Myös vanhempia malleja voi verhoiluttaa Hakolalla uudelleen. Irtopäälliset on myös tosi kätevät, kun ne on helppo heittää pesuun välillä. 

Mulle Hakolan sohvat oli kyllä tuttuja entisestään ja tiesin niiden olevan todella laadukkaita, mutta en osannut edes ajatella miten paljon niiden tekemiseen menee aikaa ja osaamista. Arvostus Hakolaa kohtaan nousi kyllä todella paljon. Myös kodin sisustustuotteet oli mulle täysin uusi juttu. En tiennyt Hakolan tekevän muutakin kuin sohvia ja nojatuoleja. 

Lazy Velvet-vuodesohvassa tulee mukana sijauspatja, jonka saa laitettua piiloon sohvan sisään, kun vuodesohva ei ole levitettynä.

Hakolaa pyörittää sama perhe kuin 60 vuotta sitten. Muutama sukupolvi on vaan nuorennuttu tässä välissä. Kuulemma veri vetää perheyritystä kohti vaikka välillä olisikin käynyt jossain muualla töissä. 

Hakolan tuotteet ovat kauniita, ajattomia ja kestäviä. Ne kestävät aikaa ja sopivia kangasvaihtoehtoja on joka makuun. Jos me joskus muutetaan tästä asunnosta isompaan, niin mä haluan kyllä panostaa huonekaluihin ja varsinkin ostaa laadukkaan sohvan, joka kestää meillä sitten loppuiän. Hakolan sohva olisi just sellainen. 

Mä valitsisin samantien vaaleanpunaisen sohvan, mutta voisin hyvin kuvitella meidän kotiin myös keltaisen tai vihreän sohvan. Kevään aikana julkaistaan uusi mallisto, jossa on kauniita uusia tuotteita saatavilla myös vihreänä. 

Hakola pop up löytyy Matkuksen ekasta kerroksesta 2.-7.3.2023 ja siellä asiakkaita palvelee just ne perheyrityksen tyypit, joilla on rautainen ammattitaito ja vuosikymmenten kokemus. Suosittelen käymään vaikka vaan istumassa sohvalla ja kokeilemassa. Ihmisten pitäisi tuoda enemmän väriä sisustukseen, koska se tuottaa niin paljon iloa ja Hakola pop up on hyvä paikka aloittaa. 

Onko Hakola sulle tuttu yritys? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUA JA MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Mun uudet silmälasit x2

Mitä meillä syödään usein?

Sain Legon kukkakimput ystävänpäivälahjaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *