Hae
Colour Outside the Lines

Tukholman tuliaiset

Kuten jo aiemmin mainitsin täällä, mukaamme tarttui jotain Tukholman Victoria’s Secretiltä. Lissu halusi ostaa jotain itselleen ja ehkä tuliaisia kavereilleen. Minä ehkä enemmänkin halusin tuon pussin.                                         

Lissu päätyi ostamaan tuoksupakkauksen, jonka hinta oli edullinen verrattuna isoihin tuoksupulloihin. Nämä body mistit olivat kuitenkin ihan mukavan kokoisia eivätkä aivan minipakkauksia. Itse ostin kolme huulikiiltoa, jotka olivat tarjouksessa kolme kahden hinnalla. Huulikiillot ovat siitä kivoja, että ne maistuvat hyvältä. Todella moni huulikiilto maistuu todella pahalle.

Kotiin viemisiksi ostimme Tukholmasta karkkipusseja, joita ei löydy Suomesta. Lissu osti myös laivalta ison kasan nameja kavereille tuliaisiksi. B:lle tuotiin Olaf-tikkari, koska Frozen on nyt se hittijuttu ainakin meillä.


Mitä tuliaisia tuotte yleensä kotiin risteilyltä? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.