Hae
Colour Outside the Lines

Kuudes joulukuuta

Hyvää itsenäisyyspäivää! 

Me vietettiin päivä aikalailla vain kotona. Aloitin aamun taas uudella joululeffalla ja kirjoitin blogiin joululahjakeräyksistä

Melissa tuli puolen päivän aikaan kotiin maalta ja käytiin hakemassa pienemmät tytöt mökkireissultaan kolmen aikaan. Vietiin matkalla pari lahjasäkkiä jo valmiiksi vanhempieni luokse, etteivät ne ole vahingossakaan täällä pienten silmien näkyvillä. 

Meillä kävi ystävä kylässä, askarreltiin Bean kanssa joulukuuseen muutama koriste puuhelmistä ja naureskeltiin lasten hassuille tanssiesityksille. Ripustettiin myös joulutähdet roikkumaan. Huomenna ajattelin käydä ostamassa muutamia joulukoristeita vielä lisää ja sitten koti alkaa näyttää ihanan jouluiselle. 

Joulukuun kuudes ei siis ollut mitenkään ihmeellinen. Katsottiin muutama minuutti itsenäisyyspäivän erikoislähetystä, mutta vaihdettiin se aika äkkiä joululauluihin Spotifysta. 

oliko teillä kiva itsenäisyyspäivä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.