Hae
Colour Outside the Lines

ystäväkirja

Lapsena parasta oli, kun jollain oli ystäväkirja ja sitä sai täyttää. Miksei ystäväkirja ole juttu aikuisenakin?

Asun…

Kuopiossa kolmen makuuhuoneen vuokra-asunnossa viisihenkisessä perheessä. Meillä on 25-vuotias lemmikkikilpikonna Noppa, jonka tyttäreni sai kummitädiltään noin 10 vuotta sitten. Nyt kilpikonna asuu meidän olohuoneessa.

Haaveilen…

Ihan omasta kodista meidän perheelle. Sellaisesta, jota maksaisimme itsellemme emmekä vuokranantajalle. Kodissa olisi kodinhoitohuone eikä pyykkitelinettä olohuoneessa, neljä makuuhuonetta eikä omasta tilastaan kinastelevia lapsia, miesluola eikä tavaraa täynnä olevaa olohuonetta ja tilava keittiö, johon koko suku mahtuisi jouluna syömään.

Toivon tämän haaveen toteutuvan lähivuosina enkä nyt ole surullinen, jos joku kohta ei toteudu.

Lempiväri…

Pinkki. Sellainen oikein kirkas ja räikyvä tummanpinkki. Joskus kodissani oli sen värinen eteinen ja ehkä joskus taas on.

Paras reissumuisto…

Pariisin Disneyland oli kaikkien unelmien täyttymys, mutta siitäkin reissusta on jo yli kymmenen vuotta. Minä ja pikkuveljeni, reissuseurueen aikuiset, oltiin Disneylandista ainakin puolet enemmän innoissaan kuin mukana olleet lapset.

Disneylandia mainostettiin lapsuudessa joka ikisellä Disneyn videokasetilla ja sen takia se oli niin ihanaa lopulta päästä sinne itsekin. Kolme päivää meni liian nopeasti ja toivon, että päästään reissuun sinne vielä joskus uudelleen.

Tämä Disneylandin mainos on I-H-A-N-A ❤

Minusta tulee isona…

Voi, sen kun tietäisin! Opiskelen tradenomiksi, joten toivon pääseväni johonkin sen arvoisiin hommiin markkinoinnissa. Mun haaveammatti olisi sisäänostaja, mutta en haluaisi muuttaa pääkaupunkiseudulle missä paikat yleensä on.

Sanon aina, että onneksi en kasva kovin suureksi, joten ei tarvitse stressata. Olen 155cm pitkä.

kiva lapsuusmuisto…

Meillä oli pienenä tapana ukin kanssa istua mökin terassiportailla ja syödä kylmiä uusia perunoita voin kanssa. Se oli pienenä ihan parasta! Moni muukin ihana lapsuusmuisto liittyy isovanhempien kanssa mökkeilyyn.

Ihanaa, kun omatkin lapset saa samankaltaisia muistoja isovanhempien kanssa mökillä.

en ole koskaan uskaltanut…

Mennä aikuisten uimakouluun. Oon kertonut täällä, etten ole mikään loistava uimari ja olen harkinnut uimakouluun osallistumista, mutta en silti ole uskaltanut mennä sinne. Jotenkin kynnys tuntuu tosi isolta vaikka kaikki muutkin osallistujat ovat varmasti aivan samalla viivalla kanssani.

haluaisin oppia…

Puhumaan ranskaa. Olen opiskellut ranskaa koulussa monta vuotta, mutta ehkä motivaatio ei koulussa ollut ihan kohdillaan ja en oikeastaan osaa sanoa mitään. Tänä vuonna olen alkanut harjoitella kieltä Duolingo-sovelluksen avulla ja huomaan osaavani alun helppoja fraaseja vaikka opiskelusta on vuosia. Jospa se kieli sieltä oikeasti alkaisi tuntuakin helpommalta.

viikonloppuisin…

Haluaisin vain löhötä sohvalla, katsoa elokuvia ja syödä karkkia. Aika usein kuitenkin olemme menossa jossain ja viikonloput on yhtä paikasta toiseen juoksemista. Pitäisi osata rentoutua enemmän.

tänä vuonna haluan…

Matkustaa enemmän ja nauttia olostani. Viime vuoden syöpädiagnoosi sai katsomaan elämää ihan uudella tavalla.

ruoka, josta pidän paljon…

Nachot. Olin jossain vaiheessa ihan koukussa nachoihin, mutta olen yrittänyt hillitä niiden syömistä viime aikoina, koska niissä on niin suunnattomasti suolaa.

kirja, jonka luen aina uudelleen ja uudelleen…

Cecelia Ahernin Sateenkaaren tuolla puolen. Alex ja Rosie ovat vaan aina yhtä ihania ja heidän tarinansa niin koukuttava.

 

vuodenaika, josta pidän…

Syksy. Mun lempivuodenaika on ehdottomasti syksy, koska silloin ei ole liian kuuma eikä liian kylmä, ulkona on kaunista ja jotenkin syksy tuntuu aina uudelta alulta.

haluaisin omistaa…

Vaatekaapin, jonka jokaiseen vaatekappaleeseen olisin yhtä tyytyväinen. Se on vielä työn alla ja tällä hetkellä haen sitä täydellistä tyyliä.

millaisia vastauksia tai kysymyksiä sun ystäväkirja pitäisi sisällään?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

10 arkista kuvaa viime kuukausilta

Kysymyksiä lukutoukille -blogihaaste kirjoista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *