Hae
Colour Outside the Lines

Millaisista vaatteista meidän vauvan vaatekaappi koostuu?

Olen pienestä tytöstä asti tykännyt vaatteista. Joissain vaiheessa nuorempana halusin jopa muotisuunnittelijaksi, mutta se haave unohtui, kun huomasin, etten osaa piirtää mallikuvia enkä kunnolla ommella. Rakkaus vaatteisiin kuitenkin jäi.
Aiemmin rakastin etsiä kirppareilta ja alennusmyynneistä vaatteita itselleni, mutta jotenkin vauva-arjen keskellä itsestä huolehtiminen on hieman unohtunut. Nykyään rakastankin pukea lapsille kauniita vaatteita. Edelleenkin meillä ostetaan suurin osa vaatteista käytettynä tai alennusmyynneistä. Hyvin harvoin vaatteita ostetaan täydellä hinnalla. Viikonloppuna onkin tulossa vinkki nettikaupasta, johon tutustuin joululomalla.
Vaikken jaksaisi itse panostaa kovin paljon omaan ulkonäkööni kotona ollessa (tai ulos lähtiessä), lapsilla on aina kivat asukokonaisuudet. Varsinkin Nipsulla, jonka vaatekaappi on täynnä ihanaakin ihanampia vaatekappaleita. J nauraakin aina aamuisin, että mitähän ihmettä lapsella on tänään päällä. Jotenkin J ei arvosta kaikkia pantoja ja hattuja, jotka Nipsu omistaa.
Merkkeinä Nipsun vaatekaapissa on suurimmaksi osaksi H&M, Lindex ja uusimpana rakkautena Kappahlin Newbie. Ihan kaikki Newbiet ei sykähdytä, mutta varsinkin röyhelöpyllyt on vieneet sydämeni. Meillä onkin niitä varmaan lähemmäs kymmenet. Myös mekkoja alkaa vaatekaapissa olla varmaan enemmän kuin ehditään käyttää. Toisaalta vaatteita joutuu puklailun takia vaihtamaan tällä hetkellä kolme kertaa päivässä, joten menekkikin on aika kova.

Mikä on sinun lempivaatemerkkisi lasten vaatteissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.