Hae
Colour Outside the Lines

Lastenhuoneen sisustus aiheuttaa minulle harmaita hiuksia

Asunnossamme on kolme makuuhuonetta. Isoimmassa makuuhuoneessa nukumme me aikuiset sekä taapero. Kaksi pienempää makuuhuonetta ovat olleet tähän asti isompien tyttöjen omina huoneina. Pienet makuuhuoneet ovat kapeita ja tilaa huoneesta syövät kiinteät vaatekaapit.  
Jossain vaiheessa taaperon on aika muuttaa pienemmän isosiskon kanssa samaan huoneeseen. Tätä ajatellen ostimme jo kerrossängyn. Tai no, sängyn jossa on kerrokset. Alempi kerros on tarkoitettu joko leikkimistä tai nukkumista varten. Meillä olisi tarkoitus laittaa alas taaperolle sopiva lyhyempi patja sekä ehkä jokin lipasto lelujen säilytystä varten. 
Tämä kuva näyttää hyvin kuinka ahdas lastenhuone meillä on.
Tämä kuva näyttää hyvin kuinka ahdas lastenhuone meillä on.
Päiväpeittokin tekisi mieli vaihtaa johonkin muhkeaan ja pehmeään.
Päiväpeittokin tekisi mieli vaihtaa johonkin muhkeaan ja pehmeään.
Huoneen toiselle seinälle laitoimme jo aiemmin kolme tauluhyllyä, joista yksi hoitaa kirjahyllyn virkaa. Hyllyjen alla on vanha pulpetti, joka oli minun lapsuudessani mökillä olevassa leikkimökissä. Jani kunnosti pulpetin ja se muutti lastenhuoneeseen. Pulpetti on ihana ja Bea tykkääkin paljon piirrellä sen ääressä. Pulpetin viereen ostimme Ikeasta Billy-kirjahyllyn, johon on tulossa ovet ja lukko, että isosiskon legoleikit ovat turvassa taaperolta. 
Joka paikka pursuaa kuvia kauniista lastenhuoneista. Meidän huoneemme ei ole kuitenkaan kaunis. Sen sisustus ei miellytä minun silmääni. Koska Bea on 6-vuotias, on hänelläkin jo selvät mielipiteet siitä millaisen huoneen hän haluaisi. Meidän ajatukset huoneen sisustuksesta eivät aina kohtaa, mutta tähän asti olemme menneet lapsen ehdoilla, koska huone on ollut Bean oma. 
Lelut ovat tällä hetkellä isoissa säkeissä sekä vaatekaapissa, mutta säkit vievät vähän liikaa lattiatilaa.
Lelut ovat tällä hetkellä isoissa säkeissä sekä vaatekaapissa, mutta säkit vievät vähän liikaa lattiatilaa.
Hieman pimeä kuva, kun luonnonvalo jo loppui, mutta nyt lelukorien tilalla on Billy, joka odottaa vielä ovia ja hyllyjä.
Hieman pimeä kuva, kun luonnonvalo jo loppui, mutta nyt lelukorien tilalla on Billy, joka odottaa vielä ovia ja hyllyjä.
Nyt minun kuitenkin tekisi mieli sisustaa huone jotenkin myös omaa silmää miellyttäväksi sekä taaperolle sopivammaksi. Sängyn viereiselle seinälle haluaisin jonkun muun taulun kuin tuon palapelin ja viime vapulta olevan ilmapallon. Haluaisin sängyn päälle myös jonkinlaisen vuodekatoksen, jolloin Bea saisi kauan haaveilemansa prinsessasängyn. Mattokin olisi kiva päivittää vastaamaan uutta sisustusta. 
Eniten päänvaivaa aiheuttaa kuitenkin lelujen säilytys. Kaksi pientä lasta omistavat yllättävän paljon leluja. Osa Vivian leluista on vielä olohuoneen puolella, mutta olisi ihanaa saada ne siirrettyä lastenhuoneeseen, jolloin hän ehkä myös haluaisi leikkiä huoneessa enemmän. Vaatekaapissakin on osa leluista piilossa taaperolta. Kohta sinne pitäisi kuitenkin saada laitettua taaperon vaatteet. Kaikki vinkkivitoset lelujen säilytyksestä ovat tervetulleita! 

Onko teidän lastenhuone sisustettu äidin vai lasten maun mukaan? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.