Hae
Colour Outside the Lines

Ihana alelöytö

*Sisältää mainoslinkkejä

Mun kesän paras alelöytö oli tämä ihana keltainen kukkamekko.

Mekko menee kesähelteellä kevyen kankaansa vuoksi ja talvella, kun siihen yhdistää sukkahousut ja neuleen. Tykkään myös mekosta siksi, koska se menee niin arkeen kuin juhlaankin.

Mä rakastan ostaa vaatteet joko käytettynä tai alennusmyynneistä. Ostan todella harvoin vaatteita ilman minkäänlaista alennusta. Kävinkin Lindexin alessa kesän lopulla ja löysin sieltä tän mekon lisäksi itselleni myös syksytakin, mutta siitä kirjoittelen myöhemmin oman postauksen kun saan kuvia se päällä.

*Tätä mekkoa on vielä koossa XS Lindexin verkkokaupassa. Mulla on mekosta koko L. Mulle ehkä olis mennyt myös koko M, koska tää on aika löysä, mutta tykkään itse, kun mekko on kivan rento. 

Mä oon käyttänyt tätä mekkoa jo monta kertaa. Oon käynyt se päällä meidän teinin koululla keskustelemassa koulun aloituksesta, matkustanut kotiin Helsingistä ja käyttänyt mekkoa ihan vaan kauppareissulla. Seuraavaksi aion laittaa mekon päälle ystäväperheen lapsen synttärijuhliin.

Nuorempana en jotenkin osannut käyttää näin kirkkaita värejä ja tosi harvoin puin päälleni mitään keltaista. Se saattoi myös osaksi johtua siitä, että mun silloinen paras ystävä rakasti keltaista ja ehkä mielsin sen hänen värikseen.

Nyt oon kuitenkin jotenkin ihan rakastunut sekä keltaiseen että vihreään ja mun vaatekaapista löytyykin tosi paljon keltaista ja vihreää niiden eri sävyissä. Mustaa olen yrittänyt välttää ostamasta ja teinkin itselleni uuden vuoden lupauksen tälle vuodelle, että kun ostan vaatteita niin en osta mitään mustaa. Aika hyvin oon siinä kyllä pysynytkin. Oon tainnut ostaa pelkästään *alusvaatteita mustana.

Tästä tulee varmasti mun pitkäaikainen luottomekko, koska tää on niin ihanan kevyt ja päällä tosi mukava. Mekossa on vyötäröllä kuminauha, mutta se ei kiristä tai purista mistään kohti ja mekko onkin päällä oikeastaan aika huomaamaton. Matkustusasuna tää oli täydellinen, kun missään vaiheessa matkaa ei ahdistanut yksikään sauma.

Mekko: Lindex
Laukku: Marimekko
Tennarit: Puma
Sukat: Tommy Hilfiger
Korvakorut: Ur&Penn

 

Mikä sun kesän paras alelöytö on ollut?

 

LUE MYÖS: 

Eilisen reissuasu

Rento shoppailuasu Tukholmassa

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.