Hae
Colour Outside the Lines

Ihanat mahakuvaukset

Olin koko raskauden haaveillut kivoista mahakuvista, mutta koska missään vaiheessa raskautta olo ei ole ollut mitenkään kovin hehkeä, olin jo varma, etten jaksa niihin mennä. Muutama viikko sitten minulle kuitenkin tarjoutui mahdollisuus päästä kuvattavaksi samalle ihanalle kuvaajalle, joka on ottanut myös meidän kihlajaiskuvat ja tytöistä kuvia aiemmin. Tiesin siis, että jopa tästä väsyneestä mammasta saa taiottua hehkeän. Kuvat on otettu tasan rv 34, jolloin olo alkoi olla jo aika tukala. Ja miten sitten yllätyinkään, kun kuvat tulivat!
Iso kiitos näistä kuuluu Bella Photon Sallalle, joka tekee mahtavaa jälkeä. Suosittelen!
Mekko Topshop Maternity
Kengät Converse

Onko muut ottaneet raskausajan kuvia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.