Hae
Colour Outside the Lines

Tyyliesikuva

Ollaan miehen kanssa aika aktiivisesti tässä katottu Olipa kerran (Once Upon a Time) -sarjaa. Ja joka kerta sitä katsoessani jaksan ihastella Mary Margaret Blanchardin eli Lumikin tyyliä. Tämä Mary Margaretin kirjastotätilook puhuttelee minua ehkä siksi, koska itse rakastan hameita ja voisin vaikka aina pitää hametta. 
Nyt onkin tullu hirmuinen inspiraatio uusia omaa vaatekaappia enemmän siihen suuntaan miltä Mary Margaretin kaappi näyttää. Tyyli on niin ajaton ja asiallinen ja naisellinen. 
Tykkään myöa tosi paljon tuosta hiustyylistä. Ite oon himoinnu tuollaista pixielookia jo pitkän aikaa, mutta sit oon myös toisaalta halunnu niin pitkään pitkätkin hiukset, että en nyt kyllä viitsi leikata. Mutta jonain päivänä…

Kuvat weheartit.

-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.