Hae
Colour Outside the Lines

Äideistä parhain sä oot

Hyvää äitienpäivää vaan kaikille maailman äideille ja mummoille ja isomummoille ja muille sen semmoisille.

Tänä vuonna on vähä erilainen äitienpäivä. Käytiin eilen keilaamassa, koska mun äiti on töissä tänään eikä voida juhlia. Mummokaan ei oo kotona, kun ukki oli sille romanttisena herrasmiehenä ostanu yllätyksenä matkan kylpylään. Joten mä oon sit vaan siivonnut. Sain vihdoin ja viimein hiottua ja pestyä vaatehuoneen seinät ja olin jo ihan innoissani alkamassa maalaamaan, mut mun pinkki maali olikin loppu!! Eli joudun oottaa huomiseen, että saan maalia kaupasta. Nyt pitäis vaan miettiä onko se just se pinkki maali vai aivan jokin muu sittenkin. 
Nyt meen kuuntelee, kun lapsukainen lukee mulle sadun:)
-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.