Hae
Colour Outside the Lines

Stockholm Quality Outlet

Mietittiin pitkään mitä tehtäisiin Tukholmassa, kun kahdestaan oltiin sinne menossa. Monta kivaa museota olisi varmasti sieltä löytynyt, mutta meidän lapsetkin tykkää museoista, joten ajateltiin tehdä jotain toisenlaista. Lueskelin useampia blogeja ja moni bloggari oli käynyt Stockholm Quality Outletissa. Paikka jakoi mielipiteitä, mutta päätimme testata sen itse.  
Matka alkoi satamasta metrolla eli tunnelbanalla Central Stationille. Sieltä etsimme sitten paikallisjunan, jonka päätepysäkki oli Bålsta. Junalla matka kesti noin 20 minuuttia, jonka jälkeen pari pysäkin väliä kuljettiin bussilla pysäkille Herrestavägen. Ostimme jo laivasta valmiiksi päiväliput, jotka kävivät kaikille vyöhykkeille. Hintaa niillä oli noin 25e yhteensä meille molemmille.

Usko meinasi loppua, kun lukemamme blogitekstin jälkeen alueelle oli noussut Ikeaa, McDonaldsia ja Plantagenia eikä outletia näkynytkään pysäkille. Lähdimme siis hieman sokkona kävelemään eteenpäin ja löysimme kuin löysimmekin perille.

Kyseessä on siis outlet-kylä, jossa on erillisiä outlet-myymälöitä. Meitä siellä eniten viehätti Björn Borg, Villeroy&Boch, Nike, Tommy Hilfiger ja Hugo Boss. 


Hinnat olivat outletin mukaisia, tosin Bossille ja Hilfigerille olisi ollut kiva mennä outletien ale aikaan, jos sellainen on olemassa. Valikoima oli mielestäni oikein hyvä verrattuna siihen mitä olin lukenut. Eihän sieltä voinut mitään tiettyä mennä etsimään, mutta J halusi Bossilta pikeepaidan ja se me löydettiin. 

J oli ihan innoissaan, kun kaksi J:n lempiliikettä oli vierekkäin. Villeroy&Bochin liikkeessä olisi ollut tosi hyvä valikoima meidän New Wave-astiastoa ja hinnat olivat huomattavasti Suomea halvempia, muttei uskallettu lähteä roudaamaan astioita kotiin.

Kylässä olisi ollut myös kahviloita ja ravintola, mutta päätimme lähteä keskustaan etsimään jotain syömistä. Matka takaisin sujui helposti samaa reittiä kuin tulimmekin. Outlet oli kyllä odotuksen arvoinen ja menemme varmasti uudelleenkin!

-S 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.