Hae
Colour Outside the Lines

Meidän kesä 2023

Meidän kesä 2023 meni hujauksessa ohi. Olin ajatellut viettäväni kesän lasten kanssa kotona ja suunnitellut tekeväni heidän kanssaan kaikkia perinteisiä kesäjuttuja.

Juhannukseen asti me vietettiinkin kesälomaa tehden kaikkia kivoja kesäjuttuja ja käytiin juhannuksen jälkeen Särkänniemessä huvittelemassa.

Sain kuitenkin töitä just ennen juhannusta ja Särkänniemen reissun jälkeen oon tehnyt hullun paljon töitä. Pääsin vaatekauppaan töihin 10h/vko sopimuksella, mutta kesällä tunteja on ollut melkein täysipäiväisen sopimuksen verran tarjolla ja mähän olen ottanut siitä kaiken ilon irti. Nuorin lopetti päiväkodin jo kesän alussa ja välillä oli aikamoista kalenterin sovittelemista, ettei hänen tarvitse olla yksin kotona. Onneksi pärjättiin hyvin kuitenkin koko kesä. 

6v oli tänä kesänä jalkapallokoulussa ja eläinkerhossa, jossa pääsi hoitamaan eläimiä. Käytiin hänen kanssaan myös seurakunnan perheleirillä, josta hän piti hurjasti. Ollaan käyty rannalla, harjoiteltu pyöräilyä, pelattu minigolfia ja käyty jäätelökioskilla. Eli on tehty myös niitä perinteisiä kesäjuttuja. Mökilläkin on oltu useaan otteeseen. 

6-vuotiasta harmitti tosi kovasti, että heinäkuu oli niin kylmä ja sateinen, mutta onneksi nyt elokuussakin on ollut lämpimiä säitä. On saatu siis käydä rannalla vielä koulunkin alettua. 

Meidän kesä 2023 on pitänyt sisällään myös suuria tunteita, kun meidän esikoinen muutti omilleen Helsinkiin. Hän oli jo pitkään haaveillut muutosta ja nyt se sitten uuden koulupaikan myötä tapahtui. Itsehän en ole vielä hänen uudessa kodissaan edes käynyt, kun Jani hoiti muuton ja mä olin nuorimman kanssa kotona. Onneksi pääsen käymään esikoisen luona viikonloppuna ja tekemään tupatarkastuksen. 

Esikoisen muuton myötä kaksi nuorempaa sai omat huoneet ja niitä onkin innolla sisustettu. Kovin paljon uusia huonekaluja ei ole ostettu, mutta molemmat on saaneet jotain pientä. Lapset on olleet kyllä onnellisia omista huoneista (ja esikoinen omasta kodista). 

Meillä Janin kanssa myös on jatkunut opiskelut. Mä yritän tehdä amk-tutkintoa loppuun ja Janilla on loppuvaihe YAMK-tutkinnosta menossa. Pienin aloitti ykkösluokan (ja iltapäiväkerhon) viime viikolla, keskimmäinen vitosen. Meillä on siis ollut paljon uusia juttuja harjoiteltavana. 

Meidän kesä 2023 sisälsi paljon hyvää ruokaa, kivoja reissuja, yhdet häät ja ison muutoksen kotona, kun esikoinen muutti. Tullaan varmasti matkaamaan Helsingissä nyt aika usein. 

Millainen kesä sulla oli? 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA. LÖYDÄT MINUT MYÖS TIKTOKISTA JA YOUTUBESTA

LUE MYÖS:

Mitä pakkasin mukaan Pariisiin viideksi päiväksi?

Viisi kivaa asiaa kesän ekalta viikolta

Ajatuksia äitiydestä ja äitienpäivästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *