Hae
Colour Outside the Lines

Mun uudet korvikset saapui!

Mä sain viime vuonna töistä lahjaksi lahjakortin MAMAKORUn MAMA Mix-korviksiin. MAMA Mixillä pääsee suunnittelemaan itse mieleisensä korvikset ja siksi jokainen pari onkin ihan tekijänsä näköinen.

Mä tosiaan sain tuon lahjakortin jo viime jouluna ja se vähän niin kuin katosi siinä välissä. Jotkut ehkä muistaa, että ostettiin meidän eteiseen ekstrajääkaappipakastin viime keväänä ja meillä oli siinä eteisen seinällä magneettitaulun, joissa oli kaikki tärkeät lippulappuset, kuten se lahjakortti. Luulin tyhjentäneeni ne kaikki lippuset ja lappuset siitä pois, mutta ilmeisesti se mun lahjakortti olikin jäänyt siihen. Etsin lahjakorttia monta kertaa enkä ymmärtänyt minne se oli joutunut.

Viime kuussa sitten löysin sen, kun se oli tippunut jääkaapin reunan väliin. Olin katsonut sieltäkin monta kertaa eli ilmeisesti se magneetti oli tarttunut kiinni sinne jääkaapin reunaan ja antanut periksi nyt ja tippunut. Onneksi löytyi, koska jo vähän harmitti, että se hävisi!

Viime viikolla korvikset sitten saapuivat ja ne on ihanat.

MAMA Mix on tosiaan suunnitteluohjelma MAMAKORUn nettisivuilla, jossa voi suunnitella erilaisia korviksia. Niihin voi valita 2-4 osaa ja hinta muuttuu sen mukaan. 4 osan korvikset maksoivat 29€ (postit oli 2€).

Suunnitteluohjelma näyttää koko ajan valmiit korvikset ja jokaista osaa voi vaihtaa. Korvikset voi valita joko napeilla tai koukuilla oman mieltymyksensä mukaan. Koukut ja napit on kirurginterästä, joten niiden ei pitäisi allergisoida.

Mä valitsin mun korviksiin erilaisia yksityiskohtia, mutta parasta näissä on, että vaikka mulla on kaksi erilaista paria korviksia, näitä voi pitää vaikka eri pareina, koska ne on kuitenkin samantyyliset.

MAMAKORUlla olisi ollut myynnissä myös Party Boxeja, joissa on 2-10 korviksiin tarvikkeet. Party Boxista voi itse koota mieleisensä korvikset.

Tämmöinen olisi ihan huippuidea esimerkiksi polttareihin tai johonkin muihin juhliin ja mä jo vähän suunnittelin, että voisi tehdä korvikset kaasoille tuollaisesta boksista. Tai miettikää miten kiva olisi tehdä sellaisia korviksia vaikka joululahjaksi, kun tuossa boksissa tulee mukana myös laatikot korviksille.

Ihan huippua, kun pääsee toteuttamaan itseään tällä tavalla.

Mun korviksista tuli ihan supersöpöt ja ihan mun tyyliset. En malta odottaa, että pääsen käyttämään näitä vaikka joka päivä töissä loppuvuodesta!

Ootko sä suunnitellut joskus korvikset itsellesi?

 

LUE MYÖS: 

MULLA ALKAA TÄNÄÄN TYÖT

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.