Hae
Colour Outside the Lines

KooGames

Käytiin Lissun kanssa viime kesänä Kuopion alueen K-kauppiaiden järjestämässä ilmaistapahtumassa KooGamesissa. Siellä oli tosi kivaa ja mentiin siis tänäkin vuonna koko perheellä. Tapahtuma järjestettiin Väinölänniemellä ja ilma oli kerrankin tosi hyvä. 

Porukkaa riitti vaikka tänä vuonna tapahtuma oli jaettu kahteen osaan. Meidän perheelle se ei oikein natsannut, että alle 5-vuotiaiden ja yli 5-vuotiaiden aktiviteetit oli jaettu eri aikoihin päivälle. Aamupäivällä oli B:n ikäisille ohjelmaa ja iltapäivällä Lissun ikäisille. Lissulla oli tylsää, koska ei saanut osallistua mihinkään eikä hän sitten halunnut lähteä iltapäivällä enää uudelleen. Hieman hankalasti järjestetty, jos minulta kysytään.

Tapahtuma toimi siis lasten olympialaisten malliin. Oli eri pisteitä, joilla piti tehdä eri liikuntasuorituksia. Oli keppihevosjuoksua, esterataa, pomppulinnaa ja jopa sumopainia. B ei oikein hoksannut keppihevosjuoksussa kuinka esteiden yli hypätään ja kaatoikin jokaisen aina mennessään. Toinen esterata menikin sitten jo paljon paremmin. Parasta taisi kuitenkin olla minimaraton isin kanssa.

Oliko kukaan muu Väinölänniemellä KooGames-tapahtumassa? 

2 kommenttia

  1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

    Kivan kuuloinen tapahtuma. 🙂

  2. Susanna kirjoitti:

    B:llä tuntu olevan kyl kivaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.