Hae
Colour Outside the Lines

6 kysymystä

Mä rakastan kaikenlaisia kyselyitä ja tässä nyt on taas 6 kysymystä vähän mistä sattuu. 

 

1. Mitkä ovat kolme asiaa, joita ilman et voi elää?

Perhe, suklaa ja kirjat.

Mun mieluisin paikka viikonloppuna on kirja kädessä sohvannurkassa, suklaalevy vieressä ja koko perhe kotona. 2. Ikkuna- vai käytäväpaikka?

Ikkuna. Istuin pitkään mieluummin käytäväpaikalla, koska jotenkin pelkäsin ikkunapaikkaa ja mahdollista onnettomuutta. 

Kun olin alle kouluikäinen, mun iskä oli palomies. Mulla oli jostain syystä mielikuva, että olisin iskän kanssa kuskannut porukkaa sairaalaan bussionnettomuudesta ja he oli ihan täynnä lasinsirpaleita bussin rikki menneistä ikkunoista. Mä siis ihan oikeesti vieläkin muistan tän tapahtumapaikan, sen miltä ne ihmiset näytti ja miten karmivaa se on. Näin aikuisena oon aika varma, että oon nähnyt vaan jotain toistuvaa painajaista, koska näen edelleen tosi todentuntuisia unia ja joudun välillä aamulla kysymään Janilta, että tapahtuiko joku juttu oikeasti vai ei. 3. Mikä on tämän hetkinen suosikkisarjasi?

Just nyt oon seurannut Yle Areenasta sarjoja The Larkins ja Kadonneen kirjeen arvoitus. Ne on ihania ja sympaattisia molemmat (tosin molemmista oon katsonut jo kaikki jaksot). 

Myös This is us Ruudusta ja Cmorella näkyvä A million little things on sarjoja, joita seuraan ja odotan aina kuin kuuta nousevaa, että tulis uusi jakso. 4. Nahka vai pitsi?

Onko pakko valita? Tykkään kyllä molemmista. 5. Mikä on seikkailullisin asia, jonka olet koskaan tehnyt?

Varmastikin se, että hankin lapsen yksin 18-vuotiaana. Jos en olisi saanut silloin omaa lasta, olisin halunnut lähteä ulkomaille au pairiksi. 

En tiedä olisinko oikeasti koskaan uskaltanut lähteä au pairiksi, mutta haaveilen edelleen muuttamisesta ulkomaille aika ajoin. Ehkä me Janin kanssa repäistään sitten, kun lapset on isoja ja asutaan edes osa vuodesta jossain muualla kuin Suomessa. Olisi ihanaa ainakin kokeilla muualla asumista. Mä kun en ole lähtenyt edes Kuopiosta koskaan kokonaan pois. 6. Kuinka kuvailisit itseäsi kolmella sanalla?

Positiivinen, innokas ja perhekeskeinen.

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

LUE MYÖS:

Mitä oon tällä viikolla tehnyt?

Aina pitää olla vähän kasvunvaraa -kaikessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *