Hae
Colour Outside the Lines

Burger King Matkus

Vihdoinkin se kauan odotettu päivä joulukuussa koitti, kun Burger King saapui Kuopioon. Käytiin siellä jo heti Burger Kingin toisena aukiolopäivänä, mutta muistin kuvat vasta nyt kaivaa puhelimen perukoilta. Pari muutakin ihmistä oli löytänyt tiensä Burger Kingin avajaisiin ja jono ulottuikin ravintolan ulkopuolelle. Ovella seisoi jopa vartija vahtimassa, ettei kukaan ohita toisia! Jonot ovat edelleen olleet ovelle asti vaikka Burger King Matkuksessa onkin ollut jo kuukauden päivät. Vartijaa ei kyllä enää ole näkynyt. 

               

Jono kulki yllättävän nopeasti. Meille meinasi tulla jo kiire päättää mitä tilaamme, koska pääsimme tiskin huomattavasti nopeammin kuin olimme odottaneet. Tilaus tehtiin kassalla, josta sai mukaan tyhjät mukit ja piipparin. Juomat täytettiin itse juomapisteellä ja piippari alkoi piipittää, kun ruoat olivat valmiita tiskiltä haettavaksi. Tämä systeemi nopeutti jonon liikkumista todella paljon ja sai meiltä paljon kiitosta. 

Hampurilaispihvit grillataan liekkigrillillä ja sen kyllä huomaa mausta. Vaikka Burger Kingissä olikin avajaiset, ei se hinnoissa näkynyt (saimme kyllä mukaan nipun alennuskuponkeja). Tilasimme normaalihintaiset ateriat jokaiselle ja tytöille vielä jälkkärit ja siltikin lasku oli huomattavasti pienempi kuin kilpailevissa pikaruokaravintoloissa. Tämä sai meidät rakastumaan entistä enemmän Burger Kingiin.

Lapsillekin on ravintolassa vaikka mitä. Ruokalistalla on omat ateriat, limpparin sai vaihdettua muuhun juomaan ja ateriassa tuli lelu mukana. Avajaisissa oli ilmapalloja sekä joka pöydän nurkalla oli pahvisia kruunuja, joka oli hauska lisä ravintolassa käyntiin. Otimmekin kruunut kotiin mukaan ja B on muistanut monesti mainita kuinka kiva ravintolassa oli käydä syömässä.

Oletteko te käyneet Burger Kingissä vai onko joku muu pikaruokaravintola vienyt sydämenne? 

6 kommenttia

 1. Niniane kirjoitti:

  Ehdottomasti Burger King on minullakin se pikaruokala johon haluan, jos sellaiseen menen! Hyvän makuiset tuoreet ateriat ja hinta aina alhaisempi kuin muissa. Monesti kehtaa tilata jotain lisukkeitakin aterioihin, kun silti pääsee halvemmalla kun mäkkärissä tai hesessä. Tampereella on tullut useasti käytyä siis, Kuopiosta ehdin muuttaa pois ennen kuin se sinne tuli.

 2. titti // tittin elämää kirjoitti:

  En ole koskaan käynyt Burger Kingissä 🙂 Mä tosin en käy yleensä missään näissä pikaruokaloissa, korkeintaan Subwayssa 🙂 en tykkää siitä ruuan hajusta ja mausta, joskus oon salaatteja hakenut (vuosia sitten). Poikaa oon joskus Hesessä käyttänyt, kun eihän toisen tarvii ilman olla jos mä en tykkää 🙂

 3. Inspiration, Viltsumari kirjoitti:

  Pitääpä käydä Matkuksessa joku päivä ja testata tämä.

 4. Susanna kirjoitti:

  Aivan samaa mieltä sekä hinnoista että tuoreudesta!

 5. Susanna kirjoitti:

  Jokaisella on oma makunsa ja oikeus siihen. Kyllähän tuo aika rasvaista on tuo ruoka, joten varmasti haisee nenään, jos ei rasvaa syö.

 6. Susanna kirjoitti:

  Kannattaa! Nyt siellä on jonotkin hieman lyhyemmät, ainakin arkipäivinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.