Hae
Colour Outside the Lines

Östermalm Saluhall eli Tukholman kauppahalli

Kun aloimme Katjan kanssa suunnitella matkaa Tukholmaan, ensimmäisenä meidän nähtävyyslistalla oli Östermalmin Saluhall eli kauppahalli. Kumpikaan ei ollut siellä koskaan käynyt ja halusi sinne kovasti päästä. Odotukset oli molemmilla aika kovat eikä kyllä petytty. Kauppahallilla on myös omat nettisivut sekä ruotsiksi että englanniksi.
Kauppahalliin oli helppo päästä ja löytää. Tunnelbanalla eli metrolla ajettiin asemalle Östermalmstorg ja noustiin portaita ylös suuntaan Nybrogatan. Me itse asiassa noustiin väärältä puolelta ylös, mutta korttelin kiertämällä kauppahalli löytyi helposti. Sitä oli vaikea olla huomaamattakaan, koska se nousi korkeuksiin muiden rakennusten keskeltä. Tuohon viereen oltiin rakentamassa uutta ja ehompaa kauppahallia, jos oikein ruotsin kielisestä kyltistä ymmärsin.   
Mitä siellä kauppahallissa sitten oli? Kaikkea maan ja taivaan välillä. Merenelävien anti oli todella suuri ja haju sen mukainen. Näin kala-allergisena teki hieman pahaa kulkea siellä. Osa kauppahallin putiikeista olisi myös myynyt lounasta, mutta olimme juuri vasta tulleet laivan aamupalalta, joten päätimme syödä vasta vähän myöhemmin.  

Lissua kiinnosti eniten suklaapuoti, jossa oli kaikenlaisia suklaakonvehteja. Suurimmassa osassa oli kuitenkin alkoholia, joten jätimme ne ostamatta.

Onko kukaan muu käynyt Östermalmin Kauppahallissa? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.