Hae
Colour Outside the Lines

Meidän tämän kesän suunnitelmat

Meidän tämän kesän suunnitelmat ei ole vielä kovin suuret, mutta on muutama juttu joita me ehdottomasti aiotaan tehdä. Kerron niistä tässä postauksessa lisää. Postauksen kuvat on viime kesältä.

Huvipuistovierailu

Me ollaan yleensä käytetty lapsia kerran kesässä huvipuistossa. Viime kesänä ei ehditty Särkänniemeen, joka harmitti lapsia kovasti, mutta käytiin sen sijaan tivolissa (vaikka eihän se ole sama asia!).

Tänä kesänä mennään Särkänniemeen ja lapset pääsee halutessaan tivoliin, koska se saapuu tällä viikolla kolmeksi viikoksi Matkuksen pihalle.

Oon myös haaveillut lasten kanssa reissusta Tukholman Gröna Lundiin, mutta se on vielä vasta suunnitteluvaiheilla. Koska huvipuistossa olisi kiva viettää koko päivä, pitäisi reissulla olla ehkä yötä Tukholmassa. Katsotaan onnistuuko se reissu tänä kesänä.

mökkijuhannus

Me vietetään yleensä joka vuosi juhannus mökillä isolla porukalla ja niin meinataan tehdä tänäkin vuonna. Mun vanhempien mökki on järven rannalla, joten lapset pääsee helposti uimaan ja paikallinen kyläyhdistys järjestää aina juhannustanssit sekä polttaa juhannuskokon.

Ihanaa, kun saa taas grillata, nauttia kesästä ja olla vaan mökillä!

Junamatka

Lapset (ja minäkin) rakastaa matkustaa junalla ja vaikka ei mentäisi kauas, niin aiotaan kyllä tänä kesänä käydä jossain junalla. Seuraava junamatka minulla on jo ensi viikolla Janin kanssa, kun lähdetään kahdestaan Pariisiin.

eläinpuisto

Meidän 6-vuotias rakastaa yli kaiken käydä eläinpuistossa ja oon monena kesänä ostanut hänelle ja itselleni eläinpuiston kesäpassit. Yleensä kesäpassi tulee halvemmaksi kuin kaksi yksittäistä käyntiä ja viimekin kesänä kävimme eläinpuistossa vähintään viisi kertaa.

Tänä kesänä hän pääsee myös eläinpuiston järjestämään kerhoon, jossa pääsee hoitamaan eläimiä. Hän oli sellaisessa viime syksynä ja tykkäsi siitä superpaljon.

Tänäkin kesänä me ollaan jo hankittu kesäpassit. Nyt vaan odotellaan, että eläinpuisto avautuu. Ostin 6-vuotiaalle kesäpassin myös Hoplopiin, joten sielläkin aiotaan viettää tänä kesänä paljon aikaa.

kesäjuhlat

Viime kesänä me juhlittiin ihan kunnolla, kun suvussa oli ristiäiset, pyöreät synttärit ja kahdet häät. Tänä kesänä tiedossa on vasta yhdet häät, mutta oon varma, että kesäjuhlia löytyy vielä lisääkin. Ja ainahan ne voisi itse järjestää!

Sellaiset oli meidän kesän suunnitelmat tälle vuodelle. Eniten mä odotan kevyempää pukeutumista, kauniita ilmoja, lasten riemua ja tuoreita marjoja. Ihan parasta, kun kohta on kesä!

joko sinä odotat kesää?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUA JA MEIDÄN ARKEA SEKÄ KESÄJUTTUJA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

kesä 2022 haavelista

kesän 2022 haavelista -toteutuiko kaikki?

Särkänniemi oli hauska aloitus kesälomalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *