Hae
Colour Outside the Lines

Tyttöjen risteily osa 1

Käytiin viime viikonloppuna Katjan ja Lissun kanssa Tukholman risteilyllä. Olen käyttänyt Lissua pienestä asti Tukholman risteilyillä ja käydään aina Silja Linella, koska tykätään itse heidän laivoistaan todella paljon ja kanta-asiakkaana matkustaminen on aika edullista.  
Perjantaina oli tietenkin juuri se suuri ja kohuttu lakkopäivä ja meidän edullinen bussimatka vaihtui ei niin edulliseen automatkaan. Lähdettiin matkaan jo ennen puoli kahdeksaa aamulla, koska odotettiin matkalla olevan ruuhkaa ja myrskyä. Taivas oli kyllä tumma ja Lahden kohdalla vettä satoi hetken todella kovaa ja jouduimme hetken odottelemaan levikkeellä matkan jatkumista, mutta muuten olimme todella hyvin aikataulussa. Kävimme hetken jopa kiertelemässä Jumbossa ennen laivaan menoa. 

                 

En ihan oikein hallitse vielä tuota selfie-tikkua. 

Laiva lähti Olympiaterminaalista perjantaina klo:17 ja heti lähdettyä huomasimme, ettei menomatkasta tule kovin tasainen. Ulkona tuuli niin kovasti, että kannelle ei saanut mennä ollenkaan, Sisällä keinuntaa ei huomannut niin pahasti kuin parilla aiemmalla kerralla, kun olen ollut risteilyllä.

                      

                     
Käytiin syömässä buffetissa ja tehtiin nuorille suunnattu laivasuunnistus. Lissu osallistui myös piirustuskilpailuun. Kummastakaan ei tällä kertaa kuitenkaan tullut voittoa. 

                      

                   

Iltashow oli valitettavasti peruttu, koska laiva keinui liikaa. Olimme kaikki aika väsyneitä, joten menimme nukkumaan ajoissa seuraavaa päivää varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *