Hae
Colour Outside the Lines

Muu maa mustikka

Kesän ekat mustikat pakastettu! Meidän mökin metsästä löytyy yleensä tosi paljon mustikkaa ja olenkin jo monena vuonna itse käynyt poimimassa pakastimeen useamman rasiallisen talven varalle. Viime kesänä sato oli suoraan sanottuna surkea, mutta tänä vuonna metsässä on mustikoita enemmän kuin jaksaa poimia. Ihana äitini toikin meille eilen mustikoita ison rasiallisen. Minulta taitaa jäädä tänä vuonna mustikat poimimatta, koska kyykkiminen ja tämä vauvavatsa ovat hieman mahdoton yhtälö. 
Onneksi äiti lupasi poimia meille mustikoita vielä lisää niin saadaan jotain pakastimeen. Meidän pakastin on ihan auttamattoman pieni, että kaikkia kesän marjoja voisi säilöä, mutta kyllä sinne sentään jotain mahtuu. Vielä kun saisi aikaiseksi pakastettua mansikkaa. Pitäisi varmaan ostaa ne ensin…

Joko muilla on pakastimet täytetty marjoilla? 

2 kommenttia

  1. noora kirjoitti:

    Minä kävin itse keräämässä oli kivasti tänä vuonna? mansikat taitaa jäädä ostamatta…

  2. Viivi kirjoitti:

    Missä on viime vuonna ollut huono mustikkasato? Jännä vaan, kun me saatiin viime vuonna tosi paljon mustikkaa mikä ei anopin pakkaseen mahtunut kun sitä tuli viime vuonna niin paljon :D. Kai siinäkin on sit alueellista vaihtelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.