Hae
Colour Outside the Lines

DIY joululautaset

Olen pitkään haaveillut jouluksi omasta astiastosta, jolla voisi kattaa pöydän juhlavammin kuin normaalisti. Mielessä on ollut Iittalan kuusikuvioinen Sarjaton-sarjan lautasista, mutta hinta on hirvittänyt liikaa enkä niitä ole sitten ostanut. Tänä vuonna päätinkin askarrella lautaset itse. Ostin Ikeasta 0,50 euroa maksavia lautasia ja piirsin niihin kuviot posliinitussilla. Helppoa ja halpaa. Posliinitussia myy hyvin varustellut askartelukaupat (omani ostin Suomalaisesta kirjakaupasta).
Piirtämisen jälkeen tussi täytyy kiinnittää uunissa, jonka jälkeen kuvio kestää myös konepesun. Helppoa ja edullista. Ja aika kivannäköiset noista tuli ainakin omasta mielestä. Näillä on kiva sitten kattaa joulupöytä!

Onko teillä jouluksi oma astiasto?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.