Hae
Colour Outside the Lines

Angry Birds Activity Park Saariselkä

Iltapäivällä käytiin vielä Angry Birds Activity Parkissa Saariselällä. Olin kuullut ja lukenut siitä tosi paljon, muttei koskaan oltu käyty yhdessäkään. Meillä HopLop on ainakin suuressa suosiossa ja testattiin SuperCornerkin yksi päivä, joten tämä pääsi testaukseen myös. 
Rannekkeita oli kahdenlaisia tarjolla; tavallisia ja combi, joihin kuului kylpylälippu. Otettiinkin combi-rannekkeet ja käytiin puistossa riehumisen jälkeen lillumassa. Rannekkeet olivat voimassa koko päivän ja puistosta sai poistua kesken kaiken ja tulla takaisin. Combirannekkeet maksoivat aikuisilta 25 euroa ja lapsilta 20 euroa. Alle 4-vuotiaat pääsivät puistoon ja kylpylään ilmaiseksi. 

Puisto oli aikamoinen Angry Birds-pyhättö. Eli Angry Birds-fanit kannattaa todellakin viedä puistoon! Sisäänkäynnin yhteydessä oli myymälä, josta olisi saanut kaikenlaista Angry Birds-tuotetta. Meillä Angry Birdsit (tai änky böötsit, kuten B sanoo) eivät ole niin kovassa huudossa, että olisin kehdannut sieltä mitään ostaa. 

Puistossa oli todella monta, aikuisellekin hieman haastavaa, kiipeilypaikkaa ja teineille tablettibaari. Meidänkin isi eksyi Bad Piggies-pelialueelle ja pelasinpa minäkin siellä pari tanssipeliä. 

Puisto oli hauskasti toteutettu. Kiipeilytelineiden alla oli pieniä pisteitä, joissa pystyi pelaamaan Angry Birds-peliä sillä aikaa, kun lapset kiipeilevät ja jopa roskikset olivat vihreitä possuja! 

Lapset olisivat kiipeilleet puistossa varmaan koko päivän, mutta meille vanhemmille iski väsymys parin tunnin jälkeen. Onneksi alueella oli paljon penkkejä (vihaisten lintujen näköisiä tietenkin). 
I bet our kids would have spent the whole day at the park but us parents got tired after a few hours. Fortunately there were a lot of benches (that looked like Angry Birds, of course). 

Hauska lisä oli jalkapallokenttä, jossa oli interaktiivinen jalkapallomaali. J viettikin siellä varmasti puolet puistoajasta potkien palloa.

Puisto oli hitti meidän koko perheen mielestä ja paljon enemmän hintansa väärti kuin SuperCorner. Tykkäsin itse tästä puistosta myös enemmän kuin HopLopista.

Oletteko käyneet testaamassa jonkun Angry Birds aktiviteettipuistoista? Jos olette, mitä tykkäsitte? 


5 kommenttia

 1. Nadja Mäkinen kirjoitti:

  No wau, olipa hauskan näköinen puisto, varmasti lapset viihtyi 🙂

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Hei,
  Eksyin blogiisi tyttäreni (10 v.) kautta huomatessani hänen selaavan profiiliasi teini-ikäisten suosimassa Ask-palvelussa ja järkytyin melko lailla. Kerrot siis avoimesti nettisivuilla, jota lapset käyttävät että ajan saa parhaiten kulumaan seksin avulla ja julkaiset kuvia viinapulloista kertoen samalla krapulastasi? Vaikka itse olisit täysi-ikäinen eivät monet tämän palvelun käyttäjistä sitä ole. Sinun pitäisi aikuisena ihmisenä osata olla vastuullinen, esimerkkiä näyttäen. Luen paljon perheellisten ihmisten blogeja eikä yksikään näiden blogien pitäjistä pyöri lapsille suunnatuilla palstoilla saati kerro näin avoimesti asioista, jotka kuuluvat aikuisten ihmisten arkeen. Vanhempi ei ole lapselle kaveri. Olen todella huolissani siitä, kuinka toimintasi voi vaikuttaa kehittyvien lapsien ajatusmaailmaan. Meidän lapselta kiellettiin kyseisen palvelun käyttö samantien.

  T. Marjo

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Millainen vanhempi päästää 10v lapsen sivustolle jonka ikäraja on 13-vuotta? Todella vastuutonta toimintaa. Suosittelisin sinua samalla kieltämään lapselta muutkin sivustot kuten Youtube (kyseiseltä sivustolta löytyy vaikka minkälaisia videoita joilla nähdään seksuaalisuutta, alkoholia ja väkivaltaa), facebook (luultavasti vastuuttomana vanhempana olet antanut tyttäresi liittyä myös sinne kuten ask.fm-palveluun 13 vuoden ikärajasta huolimatta) koska sinnehän voi kuka tahansa kirjoittaa harrastavansa seksiä vaikka sillä hetkellä, tai teini-ikäinen sukulaisnuori saattaa lisätä kuvia ryyppyreissulta, ethän sinä missään nimessä voi sallia pienen kullannuppusi näkevän sellaista. Muista myös kieltää televisiosta mm. Salatut Elämät ja oikeastaan kaikki muutkin ohjelmat pikku kakkosta lukuun ottamatta. Laskutaitoni mukaan tyttäresi taitaa olla menossa syksyllä neljännelle luokalle? Kyseleppä koulusta seksuaalivalistuksen ajankohtaa että osaat sitten pitää lapsesi kotona sinä päivänä, koska ethän sinä missään tapauksessa voi päästä rakasta Pirkko-Irmeliäsi kuulemaan mitä on seksi!
  Näillä pääset varmasti hyvin alkuun, kysy ihmeessä jos tarvitset lisää vinkkejä! 🙂

  T. Alkaako kukat painaa liikaa hatussa, marjo?

 4. Susanna kirjoitti:

  Seuraavassa blogitekstissä on kantani asiaan. Suosittelen tarkistamaan sivustojen ikärajat, joita lapsesi käyttää, jos olet sitä mieltä, ettei sisältö ole kymmenen vuotiaalle sopivaa.

 5. Susanna kirjoitti:

  Siellä viihtyi niin lapset kuin vanhemmatkin. Suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *