Hae
Colour Outside the Lines

On your magical mystery ride

Sain serkultani synttärilahjaks Bossin tuoksun. Huippu tuoksu vaikka onki aika voimakas, et varmaan enemmän tulee käytettyä silleen esim baarissa. Oon tosi allerginen kaikille voimakkaille hajuille, mut Jenni osaa kyl aina ostaa kaikki sellaset, jotka ei oo liian voimakkaita.
Perus eväät töissä. Tosin noi lastut oli tosi hassuja vaikka maku olikin hyvä. Mut siis ku ne oli sellasia kuivajäädytettyjä, niin koostumus oli tosi kummallinen. En ainakaan vielä rakastunu niihin.
Sain vihdoinkin hankittua uudet parvekekalusteet. Yritin jo viime kesänä ettiä ton tapaisia ja halusin sen sohvan nimeenomaan tonne parvekkeen päätyyn, mut se on nii kapee et mikää sohva ei mahdu sinne. Toi on nyt sit koottu kahdesta erilaisesta Ikean palasta ja lisäks on toi niitä vastapäätä oleva kulmapala. Eli jos joskus haluaa niistä kokonaisen sohvan, nii sekin on mahdollista. Odotan niin lämpimiä kesäiltoja, lasillista viiniä ja koko yön kestäviä lautapelejä. Sinne meni reilu 500 euroa, mut kyl noi on niin sen rahan arvoisia.
Vihdoinkin löysin kirjakaupasta John Greenin The Fault in our Starsin. En oo vielä alkanu lukee, mut kun oon lukenu, nii lupaan kirjottaa siitä tänne.

Sain myös vihdoinkin uudet sohvat. Ostin Ikeasta kaksi kolmen istuttavaa Ektorpia. Ne on niin ihanat ja mukavat. Rakastan!

Joku parin viikon takainen ootd. Kevään eka kerta, kun pidin ballerinoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.