Hae
Colour Outside the Lines

Halloween bileet lapsille

Halloween on ollut meillä syysperinteenä varmaan jo 25 vuotta. Muistan, kun äitini kanssa ostimme Halloweeniin sopivia koristeita, jos niitä jostain sattui löytymään, koristelimme keittiön ”pelottavaksi” ja kaiversimme kurpitsan. Joka vuosi ollaan löydetty uusia reseptejä ja kokeiltu uudenlaisia koristeita, mutta halloweenin juhlinta on pysynyt. 

Koska me yleensä vietetään halloweenia pyhäinpäivänä ja tänä vuonna se sattuu juuri oikealle päivälle 31.10, laitan nyt kuvia meidän viime vuoden lasten Halloween bileistä. Järkättiin nämä juhlat meillä kotona ja mukana oli omien lasten lisäksi serkkupoika ja yksi Bean kaveri. Instagram minua muistutteli tarinaosuuteen jaetuista kuvista, jotka nyt jaan tässä. 

Minusta on ihanaa seurata somessa amerikkalaisten Halloween-juhlintaa, koska heillä Halloweenia varten koristellaan jo heti lokakuun alussa ja koristeet otetaan marraskuun ekana pois. Sitten he koristelevatkin jo Kiitospäivää varten ja seuraavaksi joulua. Jos kurpitsat eivät Suomessa olisi niin hinnoissaan, minäkin koristelisin niillä ulko-oven vierustan aina syksyisin. 

Koska kuvat on alunperin jaettu Instagram-tarinaan, on niissä joissain vähän hassusti reunat. Näistä kuitenkin pääsee ehkä vähän  juhlafiilikseen ja näkee, ettei sitä nyt koristeitakaan ihan hirveästi tarvitse, että tuntuu jo Halloweenilta. Meillä kaikki koristeet löytyi edellisvuosien jemmoista, joten ei tarvittu edes ostaa kaupasta uusia koristeita. Näitä olisi myös helppo askarrella itse tai lasten kanssa. 

Me vietetään Halloweenia taas huomenna lasten kanssa. Kaksi pienintä ottaa jo startin tänään, kun päiväkodissa ja koulussa on Halloween-naamiaiset. Ihana oli nähdä päiväkodilla niin paljon asuja ja ulkona pikkukoululaisia kävelemässä kouluun. 

Me ostettiin jo huomista varten kurpitsa kaiverrettavaksi ja meinataan leipoa illalla hirviöbrownieseja tai hirviökuppikakkuja. 

 

Vietetäänkö teillä Halloweenia? 

LUE MYÖS:

Kuvia edellisvuosien Halloween-juhlista

Halloween-herkut

Happy Halloween!

 

Jos haluat seurata meidän Halloweenin juhlintaa reaaliajassa, tervetuloa mukaan Instagramissa @susannakuohula

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.