Hae
Colour Outside the Lines

3-vuotias kameran takana

Oon yrittänyt nyt kouluttaa lapsista mun hovikuvaajia, koska yleensä ollaan keskenämme liikkeellä ja olisi kiva, että joskus olisi niitä omiakin kuvia (muitakin kuin selfieitä). 3-vuotias kameran takana ei kuitenkaan takaa, että kuvat ovat julkaisukelpoisia. 

3-vuotias olisi kyllä innokas kuvaaja, mutta hänellä on vielä vähän harjoittelemista siinä puhelimen pitelemisessä ja samaan aikaan napin painamisessa. Minullahan olisi järkkärikin, jota saisin puhelimella ohjattua, mutta harvoin jaksan sitä ottaa mukaan minnekään.

3-vuotias kameran takana

Minusta on parasta antaa lapsen harjoitella tuota puhelimen kameran käyttöä vaikkei kuvat aina niitä parhaita olisikaan. Mutta hei katsokaa nyt näitäkin. Viimeinen kuvista on jopa ihan kiva ja näyn siinä kokonaan. Ja pakko antaa pisteitä siitä, ettei yksikään kuvista ole ihan kauheasti heilahtanut (yksi ihan vähäsen)!

Sitä paitsi, ei kai sitä voi oppia kuin tekemällä. Parasta olisi antaa lapselle käyttöön joku vanha digikamera, jolla saisi räpsiä kuvia menemään, mutta meillä ei taida olla enää yhtään toimivaa pokkarikameraa tallessa.

Melissalla oli pienenä lasten kamera, jolla sai muokattuakin kuvia. Se oli hauska ja näppärä, mutta kuvien laatu oli ihan kamala kuten odottaa saattoi. Emme siksi koskaan kuvia siirtäneet edes talteen, koska ne olisivat olleet niin rakeisia.

Luulen, että saan 3-vuotiaasta vielä kasvatettua itselleni uuden hovikuvaajan!

Minusta olisi ihanaa muutenkin jakaa asukuvia paljon enemmän, mutta toisaalta en tiedä itse aina mitenpäin pitäisi olla kuvissa ja toisaalta ei ole aina sitä kuvaajaakaan mukana. Jos siis kouluttaisin 3-vuotiaan kuvaajakseni, olisi aina kuvaaja mukana ja osaisin ehkä rentoutuakin kuvissa paremmin. Taidammekin ottaa tämän meidän yhteiseksi projektiksi. 

 

LUE MYÖS:

Kesäkuun puhelinkuvat

MUISTATHAN SEURATA MYÖS INSTAGRAMISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *