Hae
Colour Outside the Lines

In search of a perfect boyfriend

Oon ollu sinkku ehkä liian pitkään, ku mulla on vaatimuksia sille millasen poikaystävän haluaisin. Mut toisaalta onko se niin väärin, kun nykyään miehilläkin on naisille kauheet kriteerit?

Haluaisin herrasmiehen, joka avaa ovet ja auttaa takin päälle. Miehen, joka kävelee mun kanssa käsi kädessä eikä häpee näyttää, että ollaan yhdessä. Joka haluaa esitellä mut kavereilleen ja vanhemmilleen. Jota ei haittaa, että mun mukana tulee myös yliaktiivinen ja mustasukkainen 9-vuotias. Ja joka toivottaa aamulla hyvää huomenta ja illalla hyvää yötä. Ja vastaa, kun laitan viestiä. 
Onko myös nykyään liikaa pyydetty, että kun deittaillaan jotain tyttöö, niin ei samalla tekstata vähintään kolmen muun tytön kanssa? Kyllä mulle ainakin tulee sellanen olo, että mä en vaan riitä. Etten oo tarpeeks nätti tai hauska tai laiha tai jotain, jos tekstataan koko ajan jollekin muulle. Tuntuu, että on edelleen haku päällä. 
Eniten vaan haluaisin jonkun, joka rakastaa mua sellasena ku oon -kaikkine vikoineen päivineen. 

-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.