Hae
Colour Outside the Lines

Ootteko huomanneet, että Lindexillä on kaikki rintaliivit -20%?

*Sisältää mainoslinkkejä

Oon etsinyt jo pitkään itselleni sopivia rintaliivejä. Siis rintaliivit on mulle se asia, jotka on käytössä joka päivä, mutta joiden ostamista välttelen viimeiseen asti. 

Ja miksikö rintaliivit tuntuu niin vaikeilta ostaa? 

Koska oon lihonut huomattavasti tässä viiden vuoden sisällä niin tottakai se rintaliivien ostaminenkin on muuttunut. Muistan, kun teininä ostin aina rintaliivit sovittamatta, koska kokoni oli todella pitkään 75B ja liivit olivat aina hyvät, kun siinä koossa ne osti. 

Kuitenkin nyt kokoni on vaihdellut ja on todella turhauttavaa mennä testaamaan liivejä vaan huomatakseen, ettei koko liikkeessä ole minulle sopivaa ympärysmittaa. 

Aiemmin tarvitsin ympärysmitaksi 95 ja oikeastaan *Lindex oli ainut kauppa, josta löysin oikeita kokoja edullisesti. En nimittäin ollut valmis maksamaan rintaliiveistä montaa sataa euroa, kun tilille kilahti kuukausittain vain opintotuki. 

Lindexillä ympärysmittoja löytyy koossa 65-100 ja kuppikokojakin A-HH. Mä ostin jokin aika sitten *rintaliiveihin lisäosan, jolla ympärysmittaa saa vähän lisättyä. Nimittäin se 95 ympärysmitta on tosi hyvä heti alkuun, mutta sitten, kun liivejä on pitänyt jonkin aikaa, alkaa ne venyä (tottakai) ja ympärysmitta tuntuukin tosi isolta. 

Mä ostin itselleni viimeksi rintaliivit koossa 90B ja käytin ekat pari viikkoa niitä sen lisäpalikan kanssa. Nyt ne menee jo ilman, koska ovat mukautuneet kehooni. 

Mä tykkään Lindexin liiveistä, koska ne kestää aikaa ja käyttöä. Täytyy ostaa kyllä muutamat lisää. Viimeksi ostin valkoiset, kun mulla oli jo mustat liivit, joten seuraavaksi ostoslistalla on beiget rintaliivit.

Nyt muuten saa Lindexin kaikista normaalihintaisista rintaliiveistä -20%. Alennus tulee automaattisesti kassalla, sekä verkkokaupassa että myymälässä. Voimassa 8.9 asti. 

Verkkokaupassa on huomattavasti suurempi valikoima kokoja kuin liikkeessä eli kannattaa kurkata sieltä, jos tuntuu, ettei oikeaa kokoa meinaa löytyä. 

Mun uusimmat rintaliivit on malliltaan DIVA ja nämä on tosi mukavat. Mulla on tosi kapeat hartiat ja usein joudun nostelemaan rintaliivien olkaimia, mutta näiden kanssa se ei ole ongelma. Tietysti tämä saattaa johtua myös siitä, että mulla on pitkästä aikaa oikeasti sopivat rintaliivit.

Otin asiakseni yksi lauantai etsiä itselleni sopivat rintaliivit ja kävelin kaupoille yksin. Se on aika harvinaista mulle, koska yleensä mulla on aina vähintään yksi lapsista mukana. Tällä kertaa kuitenkin sovittelin rintaliivejä ihan rauhassa ja löysin ihanat rintaliivit, josta olen tosi onnellinen. 

Tässä vielä arkinen kuva, kun iloitsin, että liivit meni päälle ilman lisäpalikkaa, joka on kädessäni.

 

Nautitko sinä rintaliivien ostamisesta? 

LUE MYÖS: 

MUN UUDET KORVIKSET SAAPUI! 

KESÄN KAIKKI ASUT

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.