Hae
Colour Outside the Lines

Taulukollaasi lastenhuoneessa +ALEKOODI

*Kaupallinen yhteistyö Minikoot.fi kanssa. 
Meidän lastenhuoneen sisustaminen alkaa olla loppusuoralla. Ainut asia, jonka jossain vaiheessa haluaisin lastenhuoneessa muuttaa, on tapetit. Lastenhuoneessa nyt olevat tapetit olivat jo paikallaan huoneessa, kun muutimme ja ne ovat aika lailla kärsineet. Bea on niihin kirjoitellut ja raaputtanut niitä osittain rikki. Yhteen kohtaan hän aloitti raapustamaan Melissan nimeä, ettei kukaan tajuaisi Bean itse olleen asialla. Seinällä oli myös Frozen seinätarrat, jotka eivät lähteneetkään kovin nätisti irti kahden vuoden seinällä olon jälkeen. 
Tapetti on siis repeytynyt useammasta kohdasta ja kaikista eniten siitä, missä oli ne Frozen seinätarrat.  Jotain oli keksittävä, koska en halunnut alkaa tapetoimaan vielä. Tapetit tulee varmasti vielä kahden pienen tuholaisen käsissä kärsimään, joten tapetointi olisi aika turhaa. 
Keksin sitten siirtää tauluja tauluhyllyltä seinälle. Repeytyneet tapetit jäävät kivasti piiloon taulujen alle eikä repeytynyttä tapettia edes välttämättä huomaa, jos ei tiedä sitä erikseen katsoa. 
Muut taulut meillä oli jo valmiina, mutta saimme Minikoot-verkkokaupalta aivan ihanan Ninnimoin sisustustaulun, jossa on teksti Loista niin kuin diskopallo. Taulu sopii kuin nakutettu meidän lastenhuoneeseen niin kooltaan kuin olemukseltaankin. Se pääsikin paraatipaikalle lastenhuoneen uuteen tauluasetelmaan. 
Ihailin Ninnimoin tauluja jo reilu vuosi sitten asuntomessuilla. Ne ovat ihanan simppeleitä, mutta siltikin niin moniulotteisia ja omalaatuisia. Ne käyvät moneen eri tilaan ja tämä lastenhuoneen uusi taulukin on helppo vaihtaa eri paikkaan, jos lapset siihen kyllästyvät, koska värimaailmaltaan taulu on helppo yhdisteltävä minkä vaan muun taulun kanssa.   

Kehykset hain Ikeasta eurolla. Ninnimoin julisteen koko on 21x30cm, joten siihen löytyy helposti kehyksiä. Meillä lastenhuoneen tauluissa on tarkoituksella muoviset Ikean kehykset. Jos taulu sattuu tipahtamaan lattialle, eivät ne hajoa kovin helposti tai jos kehys sattuukin hajoamaan, ei uuden kehyksen ostaminen on kovin suuri investointi. 
Bea rakastaa seinällä olevia tauluja ja hänen lempparinsa taitaakin olla tämä uusi Ninnimoi. Hän käykin usein taulun luona yrittäen saada selvää koukeroisesta tekstistä ja tulee sitten kysymään ”Mitä siinä nyt lukikaan?” 

Tauluseinät ovat siitä helppoja, että kuvia voi aina halutessaan vaihtaa mielensä mukaan. Tämä Ninnimoi on meille kuitenkin niin mieluinen, että se pysyy seinällä varmasti pitkään vaikka muut kuvat vaihtuisivatkin. 

Saankin nyt jakaa teille alekoodin Minikoot.fi-verkkokauppaan. Sunnuntaihin 4.11.2018 asti saatte -25% alennusta normaalihintaisista sisustustuotteista koodilla ”sisustus25”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.