Hae
Colour Outside the Lines

Viidestoista joulukuuta

Olin taas aamuvuorossa ja tänään väsytti ihan kauheasti. En jaksanut edes meikata ja menin töihin mahdollisimman mukavilla (mutta siisteillä) vaatteilla. Laitoin kyllä ripsiväriä, mutta kaiken muun meikin jätin pois.

Kaikki tämä seisominen ja viisi päivää putkeen töitä alkaa tuntua taas tuolla takareisissä ja alaselässä. Viime vuonna mulla oli ongelmana samat kivut ja jouduinkin välillä olemaan töissä ilman kenkiä, jumppatossut jalassa, ettei kipu yltyisi liian pahaksi.

Nyt oon yrittänyt venytellä aina kassalla, kun kaupassa on hiljaista. Töitä on jäljellä enää pari viikkoa, joten eiköhän tästä selvitä. Pitää vaan muistaa venytellä myös kotona.

Katsottiin Janin kanssa illalla vielä Netflixistä Rocketman eli Elton Johnin elämänkertaelokuva. Vuokrattiin tämä jo silloin, kun se oli uutuusleffa ja edelleen leffa oli tosi hyvä. Melissakin liittyi meidän seuraan katsomaan tätä taas ja hän mainitsikin, että huomautellaan just samoista asioista siinä leffassa kuin ekalla kerralla. Me ei Janin kanssa enää edes muistettu mitä koko elokuvassa tapahtuu, joten Melissalla oli selvästi parempi muisti.

Huomenna mulla on vihdoin vapaapäivä. Bea on menossa kaverisynttäreille illalla ja mun päivän agenda on siivota.

Millainen joulukuun viidestoista sinulla oli?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.