Hae
Colour Outside the Lines

Mitä odotan I love me-messuilta?

Messuille sisäänpääsy saatu näkyvyyttä vastaan

Istun parhaillaan junassa matkalla kohti Helsinkiä.

Olemme ystäväni Katjan kanssa suunnitelleet tätä reissua keväästä saakka ja vihdoinkin se päivä on täällä! Minä käyn harvoin missään ilman Jania tai lapsia, ainakaan näin pitkiä aikoja. On luksusta päästä viettämään laatuaikaa ystävän kanssa.

Vaatii tämä matkustaminen kuitenkin veronsa. Koska halusin ehtiä aamulla kuuntelemaan luennon heti yhdeksältä, oli minun lähdettävä Kuopiosta 4.35 junaan. Onneksi tätä väliä on tullut reissattua niin paljon viime vuosina, ettei tällainen aikataulu tullut kovin yllätyksenä. Oman haasteensa pakkaan toi se, ettei meiltä kotoa kulje juna-asemalle yhtään bussia vielä noin aikaisin. Menin sitten Katjalle yöksi keskustaan ja kävelin siitä juna-asemalle virkistävien 3,5 tunnin yöunien jälkeen.

Meillä on Katjan kanssa suunnitelmana käydä Kämpin iltapäiväteellä, ihastua uuteen Mall of Triplaan, kiertää kirpputoreja ja syödä hyvää ruokaa. Eniten me molemmat kuitenkin odotamme tänä viikonloppuna Messukeskuksessa järjestettäviä I love me-messuja.

Tämä on molempien ensimmäinen kerta I love me-messuilla, joten emme kumpikaan oikein tiedä millaiset messut ovat. Kävin joskus nuorempana muotimessuilla, onkohan ne muuntuneet näiksi? Odotamme kuitenkin innolla näkevämme ekologista muotia, suomalaisia koruja ja erilaisia meikkejä. Messuilla on myös vaikka kuinka inspiroivia luentoja, työpajoja ja kaikkea mahdollista muuta!

Listasin alle muutaman asian, joiden näkemistä ja kokemista odotan eniten. 

Uudet suomalaiset merkkituttavuudet

Messujen yleinen tunnelma

Maistiaiset

Laatuaika ystävän kanssa

Me ajateltiin kiertää messuja ihan ajan kanssa ilman mitään kiirettä ja käydä paikalla ehkä muutamana eri päivänä messuähkyn välttämiseksi.  

Oletko sinä käynyt I love me-messuilla? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.