Hae
Colour Outside the Lines

Muumimaailma osa 2

*Kaupallinen yhteistyö Muumimaailman kanssa. 
Toisena päivänä lähdettiin hyvissä ajoin matkaan. Meidän mökiltä oli parisen kilometriä Muumimaailman portille ja käveltiin taas tuo matka. Ilma oli aika viileä, mutta ei annettu sen häiritä.    

Oltiin portilla paria minuuttia ennen kuin Muumimaailma aukesi ja jo silloin portilla oli jonoa. Jono kuitenkin hälveni aika nopeasti, koska lippuluukkuja avautui neljä ja myyjät olivat todella ripeitä. 

Jo heti aamusta pääsi tapaamaan hahmoja. Nipsua, jota B halusi päästä halaamaan, ei kuitenkaan näkynyt. Onneksi nähtiin monta muuta hahmoa. 

Muumipeikko 

Muumipappa 
Muumimamma 
Tytöt kävi kurkkimassa Nipsun kotiin ja miettivät kuinka Nipsu mahtuu pieneen taloonsa. 
Lopputulos oli, että Nipsu taitaa vain nukkua siellä.

Aurinkokin pilkisti hieman pilvenraosta jo aamupäivällä ja alkoi mukavasti lämmittää. Mentiin Muumitaloon vierailulle katsomaan kuinka samanlaiselta se näyttää kuin ohjelmassa. Ja samanlainenhan se oli aina Niiskuneidin ja Pikku Myyn sänkyä myöten. Ainut mitä emme löytäneet, oli Muumipeikon huone ylimmässä kerroksessa, koska sen paikalla oli ullakko.
   

Tutin sai jättää Muumimammalle. 

Ullakolla piileskeli lohikäärme. 

Meillä oli kassiin pakattuna kaikkea mahdollista muumi-evästä, koska lasten kanssa on pakko olla mukana välipalaa kaiken varalta. Teippasin vesipulloihinkin muumi-kuvat, jotta ne olisivat hieman teemaan sopivammat. 

Käytiin katsastamassa Noidan ja Aliisan taikajuomatunti ja se olikin tosi hauska sekä pidempi kuin olisin kuvitellut. Ihana oli huomata miten B jaksaa jo seurata tuollasia esityksiä ja kuinka lumoutuneena molemmat lapset esitystä katsoivat. 

Esityksen jälkeen matka jatkui pitkin Satupolkua, joka oli muuten tosi helppo kulkea myös rattaiden kanssa. Kävimme labyrintissä, joka oli uudistettu sitten viime käynnin ja matkalla näimme myös Tiuhtin ja Viuhtin. Vinkkinä Muumimaailmaan menijöille: Tiuhti ja Viuhti ovat mukana Noidan ja Aliisan taikajuomatunnilla, joten sieltä heidät varmimmin bongaa. 

Tiuhti ja Viuhti 

                   

Mörkö oli hieman pelottava B:n mielestä (tai ainakin se pimeä luola, johon piti astua sisään). Kävimme yhdessä katsomassa Mörköä ja B:n suurin huolen aihe ulos tultaessa oli miksei Mörkö pääse luolasta ollenkaan pois. Toinen ajatteli Mörön ilmeisesti olevan yksinäinen. 
         

Seuraavassa postauksessa lisää meidän toisesta päivästä Muumimaailmassa. 1.osan voit lukea täältä.*Minun lippu Muumimaailmaan saatu blogin kautta. 

3 kommenttia

  1. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Ihania kuvia! Oliko käymisen arvoinen paikka vai rahastusta? Tuttavat kävi mut heistä ei ottanu selvää:) mietin oisko ens vuonna parempi kun pojat olis 6 ja 2,5v 🙂

  2. Susanna kirjoitti:

    Oli kyllä todellakin käymisen arvonen. Lissun kanssa on nyt kolmesti käyty ja edelleen tuntui uppoavan. B oli myös ihan haltioissaan, kun hahmoja pääsi halaamaan. Suosittelen menemään!

  3. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Okei, kiva :)! Jospa ensi kesänä viimeistään päästäis 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.