Hae
Colour Outside the Lines

Viime kevään lempiasu

Löysin kameran kätköistä asukuvat viime keväältä.
Olin ihan kokonaan unohtanut näiden olemassaolon vaikka tämä asu oli viime keväänä lemppareista lempparein. Nämä kuvat otettiin hovikuvaaja Katjan kanssa häämessujen jälkimainingeissa ja muistan kuinka paljon me naurettiin kaikille Katjan kuvausasennoille. 
Ihanaa muuten, että kohta on taas kevät! Rakastan sitä valon määrää, joka tuolla ulkona on jo nyt havaittavissa. Siinä tuntee itsekin heräävänsä taas talven jäljiltä eloon. Toivon vaan, että lauha talvi tarkoittaisi myös pientä siitepölymäärää, koska muuten kevät on tuskaa. 
Me ostettiin Janin kanssa makkariin crosstrainer ja odotellaan sitä saapuvaksi tällä viikolla. Odotetaan ihan innoissaan, että päästään treenaamaan. Salille lähtemisessä on aina kuitenkin oma hommansa ja joka kerta pitää miettiä mihin lapset saa hoitoon tai milloin toinen olisi kotona. Kotona crosstrainerille voi hypätä vaikka vartiksi silloin kun siltä tuntuu. 
Meillä oli aiemmassa asunnossa crossari, josta me molemmat tykättiin. Muuton yhteydessä kuitenkin hävitimme sen, koska makuuhuoneeseen piti mahtua pinnasänky. Nyt makkarissa on taas tilaa ja crosstrainer saa tulla ”kaunistamaan” makuuhuoneen sisustusta. 
Vaikka mä oon ihan tyytyväinen itseeni tällaisena enkä ajattele, että tarvitsen laihduttaa ollakseni kaunis, oon kuitenkin sitä mieltä, että tarvitsen kuntoilua. Mä oon ihan rapakunnossa ja tultaisiin mun astmankin kanssa paljon paremmin toimeen, jos kuntoni olisi parempi.

 
Jani satutti selkänsä alkuvuodesta ja on käynyt fyssarilla sitä kuntouttamassa tässä muutaman kerran. Hän oli myös pitkään tosi huonossa jamassa, kun käveleminen sattui. Tulee siis ihan tarpeeseen kuntoutumisenkin kannalta tuo ostos. 
Täällä alkaa perjantaina hiihtoloma ja ollaankin lähdössä katsomaan Tampereen suunnalle serkkujen uutta koiranpentua. Samalla mennään myös nuuhkimaan kevättä, koska siellä on varmasti jo keväisempi ilma kuin täällä. Kuopiossa satoi tänään lunta ja oli tosi kylmä! Ihmeellinen on tämä ilma, kun koko ajan vaihtelee. 
Toivon kovasti, että ensi talvi on sellainen kuin lapsuudessa ja pääsemme pulkkamäkeen.  


Takki, panta ja sukkahousut: H&M
Hame: Noisy May
Paita: Gina Tricot
Laukku: Glitter
Kengät: Skopunkten

Joko sinä odotat kevättä? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.