Hae
Colour Outside the Lines

This is us kuudes kausi alkaa tänään

?KATSELUVINKKI: THIS IS US?

Tänään alkaa nelosella 21.00 This is us-sarjan kuudes (ja viimeinen) kausi❤️

Harmillisesti se ei tule jenkkitahtiin, joten ainakin minä oon joutunut pakoilemaan spoilereita jo pari kuukautta. Niitä kun on pomppinut etusivulleni Tiktokissa tammikuusta lähtien.

Vinkkinä, jos sarja on sulle uusi tuttavuus: ekat viisi kautta on just lisätty Disney+ suoratoistopalveluun ja ainakin vielä ne löytyy myös Amazonin Prime video suoratoistosta.

Sarja kertoo Pearsonin perheen tarinaa usean eri vuosikymmenen kautta. Flashbackeja on yleensä joka jaksossa ja niiden kautta opitaan keskeisistä hahmoista uusia asioita joka jaksossa. Perheen vanhempia esittävät ihanat Mandy Moore ja Milo Ventimiglia. Juurikin se Gilmoren tyttöjen Jess.

Sarjassa seurataan sekä Pearsonin vanhempia, lapsia ja lapsenlapsia. Kuulostaa ehkä hullulta näin sanottuna, mutta sarjassa se vaan toimii!

?KYYNELVAROITUS!?

Itse en oo pystynyt katsomaan ainuttakaan jaksoa ilman kyyneliä. Eli pidä nenäliinat lähellä! Sarjan hahmojen tarinat ja jaksojen juonenkäänteet on osattu tuoda ruudulle niin koskettavasti, että sekä minä että teini on itketty kaikkien jaksojen läpi. Saatetaan myös vaan olla herkkiksiä.

Sarjan jo valmiit fanit siis tänään telkkarin ääreen kello 21 ja uudet kiinnostuneet äkkiä aloittamaan ekasta jaksosta.

Onko This is us sulle tuttu sarja?

Lue myös:

PAPA-KOKEEN JÄLKEINEN KOLPOSKOPIA

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.