Hae
Colour Outside the Lines

Kun makuuhuoneen sisustus vaan ei miellytä silmää

Meillä on tosi hankalan mallinen makuuhuone. 
Täällä on kaapit yhdellä seinällä, ikkunoita ja pattereita kahdella seinällä ja oviaukko sillä viimeisellä. Joka seinällä on siis paikka, johon ei voi laittaa yhtään mitään. 
Olen sisustanut tätä huonetta uudelleen ja uudelleen keksimättä mitä sille haluaisin tehdä. 
Suurin ongelma on varmasti se, että sängyn paikkaa ei voi vaihtaa vaikka haluaisi. Se ei mahdu kuin tuohon yhteen ainoaan kohtaan. Koska meillä on pakko olla myös säilytystilaa ja työpöytä tietokoneelle, on tuo toinen puoli sängyn vierestä tosi ahdas kulkea. 
Haaveillaan uudesta, hieman leveämmästä sängystä, jolloin yöpöytä Janin puolelta on varmaan pakko hävittää pois. 

Verhotkin olisi kiva uusia joihinkin pimentäviin. Täällä vuokra-asunnossa on ihan hirveät verhokiskot, joilta verhot tippuu melkeinpä joka kerta, kun niitä yrittää laittaa kiinni. Jostain syystä ne nipsut ei liiku tuolla tangossa ollenkaan ja sitten kun alat niitä riuhota, niin verho on lattialla. Me ollaan yritetty vaihtaa nipsujakin, mutta sillä ei ole ollut mitään merkitystä. 
Mun mielestä tässä makkarissa on ihanaa, että tämä on isompi kuin meillä ennen ja ikkunasta näkyy syksyisin kauniisti väriä vaihtava vaahtera, mutta haluaisin, että makuuhuone olisi kutsuva ja kauniisti sisustettu. Enkä vaan keksi mitä sille tekisin. 

Mikä on parasta sun makuuhuoneen sisustuksessa? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.