Hae
Colour Outside the Lines

Helli & Sisters – vastuullisia alusvaatteita pluskokoisille

*Alusvaatteet saatu PR-lahjana Helli & Sisters

Mä oon tuskaillut istuvien alusvaatteiden löytämisen kanssa varmaan koko aikuisikäni. Nykyään, kun keskitän omat vaateostokseni enemmän 2nd handin ja vastuullisesti valmistettujen vaatteiden pariin, olisi ihanaa vaatia tätä samaa vastuullisuutta myös alusvaatteilta. Vastuullisia alusvaatteita pluskokoisille on kuitenkin usein vaikea löytää.

Vasta lanseerattu, uusi kotimainen Helli & Sisters tuo tähän ratkaisun. Heidän alusvaatteensa valmistetaan vastuullisesti Baltiassa ja kokohaarukka alusvaatteissa on 42-52. Alusvaatteiden suunnittelussa etusijalla on ollut mukavuus ja nämä on suunniteltu keski- ja isokokoisille vartaloille. Helli & Sisters on myös todella hyvin tuonut esiin kaikki mitat näistä ja kattava kokotaulukko löytyykin heidän verkkosivuiltaan. 

Valikoimaan kuuluu kahdet erilaiset rintaliivit sekä kahdet erilaiset alushousut. Mä sain valita näistä itselleni kombon ja valitsin Rose Quartz-kombon, johon kuuluu Deep Cut Bra-nimiset rintaliivit sekä Everyday Lace-nimiset alushousut. Arvoin vähän kokojen välillä, koska olin just siinä rajalla, varsinkin rintaliivien osalta. Päädyin valitsemaan molemmat koossa 46. 

Yleensä valitsen ja käytän korkeavyötäröisiä alushousuja, joten olin iloisesti yllättynyt kuinka hyvin nämä istui ja pysyi päällä. Ongelma usein on se, että alushousut rullaa alaspäin vatsan päältä, mutta näiden kanssa en tuota ongelmaa kohdannut. Malli oli siis yllättävän kiva. 

Rintaliivit olisin voinut ottaa koossa 44, joka on mun koko usein vaatteissa muutenkin. Mittataulukon mukaan kuitenkin koko 46 oli se mun koko ja rintaliivit istuu päälle kyllä hyvin, kun laitan takana olevat hakaset pienimmälle. Yleensähän kai rintaliivit ostetaan niin, että aloitetaan siitä suurimmasta hakasesta, koska käytössä ja rintaliivien venyessä voi sitten siirtyä pienempiin hakasiin. Toivon siis kovasti, etteivät nämä kauheasti tästä veny käytössä. 

Oon käyttänyt niin pitkään huonosti istuvia rintaliivejä ja vihannut yli kaiken kaaritukia, että nämä rintaliivit päällä tuntuivat unelman kevyiltä. En edes muistanut päivän aikana, että ne olivat minulla päällä, koska ne oikeasti tuntuivat siltä kuin olisin ollut ilman rintaliivejä.  

Nämä olivat kyllä niin ihastuttava tuttavuus, etten kestä. Ja todella paljon plussaa vastuullisuudesta. 

Suosittelen käymään kurkkaamassa Helli & Sisters -verkkokaupan ja kurkkaa samalla myös mun reels näistä Istagramin puolelta

TULETHAN SEURAAMAAN MUA JA MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Yksinkertaiset, mutta kauniit kynnet kotona

Ihana second hand löytö – oversize neuletakki

Viime vuoden lempiasut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *