Hae
Colour Outside the Lines

Jouluelokuvia

Kuten olette ehkä jo huomanneet, minä rakastan joulua ja yritän tartuttaa sen myös lapsiini. Siksi meillä katsellaan jouluelokuvia myös keskellä kesää. Viime kesänä kävimme myös Joulupukin luona keskellä kesää. 
Meillä on noin kymmenen erilaista jouluun liittyvää elokuvaa, joista suurin osa on piirrettyjä ja tässä esittelyssä muutama, joita tyttöjen kanssa on jo katseltu tänä vuonna.  
Barbie täydellinen joulu
Tämä taisi olla ensimmäinen tai toinen Barbie ja siskot-sarjan elokuva. Ostin tämän Lissulle muutama vuosi sitten joulun alla ja rakastuimme molemmat elokuvaan. Olemme katsoneet sen varmasti vähintään 20 kertaa eikä se mielipide siitä yhtään muutu. Elokuva on vaan niin mahtava. Lissulla on itseasiassa Barbie ja siskot myös elokuvan aikaan julkastuina nukkeina ja nuorempana hän leikkikin nukeilla katsellessaan elokuvaa. 
Barbie ja siskot ovat menossa jouluksi lomalle New Yorkiin, mutta lumimyrskyn takia lentokone joutuu laskeutumaan keskelle ei mitään ja Barbie sekä siskot löytävät pian itsensä majatalosta, jonka naapureiden sukunimi on Tontut. Majatalossa tapahtuu kaikkea jouluisen salaperäistä ja he alkavat epäillä eksyneensä Joulupukin pajalle. 
Supernuuskijat pelastavat joulun

Kun Emmi ja Supernuuskijat esiteltiin, en voinut sietää ajatusta. Miksi meille kaikille rakas Nalle Puh muutettiin ja Risto oli kadonnut jäljettömiin? Kuka ihme oli tämä Emmi? Lissu kuitenkin rakasti Supernuuskijoita nuorempana, joten katselin hänen kanssaan sitä aika usein ja opin tykkäämään myös Emmistä. 
Elokuvassa Supernuuskijat Emmi, Nalle Puh ja Tiikeri auttavat Hilla-poroa, joka on eksynyt kauas kotoa. He myös miettivät mitä haluaisivat jouluksi ja kuinka voisivat toteuttaa Ihaan toiveen lentämisestä. 
Joulutarina

Me ostimme elokuvan alunperin, koska Antti Tuisku esiintyy siinä pienessä roolissa. Lissu kuitenkin rakastui myös tarinaan ja katsookin tämän elokuvan useamman kerran ennen joulua joka vuosi. Tänä vuonna voi kyllä olla, että Mikko Leppilammella oli osuutta elokuvan valintaan. 
Elokuvassa seurataan Nikolas-poikaa, joka jää orvoksi nuorena ja hänen matkaansa läpi koko elämän. Nikolas haluaa ilahduttaa lapsia itsetehdyillä leluilla joka joulu eivätkä kaikki oikein ymmärrä Nikolasta vaan ajattelevat hänen olevan erilainen. 

Onko teillä jo katsottu jouluelokuvia? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.