Hae
Colour Outside the Lines

Toinen päivä koronakaranteenia

Tänään me vaan kotoiltiin.

Jostain syystä meidän pienin on tosi herkkä tuulelle ja hän oireilee tuulessa olemisesta aina lämpöilyllä. Mehän käytiin eilen ulkoilemassa tuolla tuulessa ja tuiskussa. Aamulla Vivialla olikin sitten vähän lämpöä, joten ulkoilusuunnitelmat unohdettiin. Melissa kävi kyllä illalla pyörälenkillä. 
Mä aloitin aamun antamalla lapsille aamupalaa ja aloittamalla itse Markkinointiliiton järjestämän Markkinointi summitin kuuntelemisen. Kuuntelin neljä kiinnostavaa puheenvuoroa samalla, kun yritin pitää lapset aisoissa. Bea ja Melissa teki koulutehtäviään, Vivia katsoi televisiota. Jani kuunteli myös luentoa ja me molemmat kuunteluiltamme välillä juostiin lasten luona ja kuunneltiin heidän juttujaan. Aikamoinen paletti on kyllä tämä kotikoulu.

Bealla meinasi jo uskokin loppua koulutehtävien kanssa, koska niitä tuntui olevan niin paljon. Ne ehkä myös tuntui kotona vaikeammilta kuin koulussa, koska ei ollut sitä omaa ihanaa opea opettamassa. 
Lounaaksi me syötiin edellisen päivän tähteitä eli osa söi italianpataa ja osa pinaattilettuja. Päivälliseksi tehtiin jasmiiniriisiä, kanapihvejä kermakastikkeessa ja kasvissyöjälle mustapavuista ja kasviksista tehtyä kastiketta.

Iltapalalle tein vielä marjapiirakkaa ja suklaakeksejä. Tosin keksit suli uunissa yhdeksi isoksi keksiksi. 
Kaksi pienintä tappeli keskenään koko päivän ja meistä muista kolmesta joku oli koko ajan erotuomarina. Toivottavasti he tulevat huomenna vähän paremmin keskenään toimeen. 
Tänään päivä tuntui tosi pitkältä, mutta toisaalta saatiin myös aikaan tosi paljon. 
Päivän positiivisin asia oli kyllä, kun lapset pienen hetken leikkivät keskenään nätisti illalla. 

Kuinkas siellä koronakaranteeni sujuu?  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.