Hae
Colour Outside the Lines

Viikkokatsaus 21/15

Viime viikolla aikalailla unohdin ottaa kuvia. Lupaan tällä viikolla tsempata!
Maanantaina laitettiin Lissun hiuksiin Biozellin color mask Raspberryn värisenä. Siitä enemmän täällä

                                    

Tiistaina värjättiin J:n kanssa minun hiukset, koska pääsin L’Oréal Parisin testiryhmään testaamaan Prodigy-hiusväriä. Kirjottelin siitä oman tekstin täällä.

Mekko H&M, pusero New Yorker,
sukat Tommy Hilfiger

Keskiviikkona olin töissä illan. Aamupäivällä oli työnantajan ja lääkärin kanssa keskustelu mun kohtalosta töissä eikä oikein keksitty mitään ratkaisua. En oo siis voinut olla kassalla yli kuukauteen, koska mun kädet on niin kipeät, puutuu ja on tosi kömpelöt. En nyt sitten vieläkään mene kassalle vaan teen myyntityötä myymälän puolella. Ensin kuitenkin teen paljon erinäisiä tehtäviä tietokoneella.

                                     
Torstaina olin taas töissä illan. Kriiseilin työhousujen sopivuudesta. Mulla on pukukaapissa kolmet eri kokoiset housut ja kolme eri kokoista paitaa. Oon jojoillu painoni kanssa niin paljon ja niin kauan, että niitä on vaan kertynyt. 

Perjantaina kirjottelin blogia aamulla ja katsoin Hart of Dixietä. Siitä enemmän täällä. Lissu lähti mökille mummin ja ukin kanssa. Töissä istuin koko illan tietokoneella, joten sain sitten olla omilla vaatteilla. Mulla oli muutenkin menossa työvaatteet pesuun.

Neule Vero Moda
                                                
Pusero ja nahkatakki New Yorker,
hame, koru ja sukkahousut H&M,
tennarit Vans
                                       
Lauantaina J oli koko päivän töissä eli me oltiin sit B:n kanssa kotona kaksistaan. Väritettiin ja siivottiin. B nukku päiväunet ja mä pesin niin paljon pyykkiä, että meidän kellarin pyykkien kuivaushuone oli kokonaan täynnä pelkästään meidän pyykkejä. Päivällä tein ruoaksi porsaan pihvejä ja bataattiranskalaisia. Illalla meille tuli vieraita ja ilta kuluikin ystävien kanssa seurustellessa. Ja aivastellessa, koska unohdin, että ystävillä on kissoja ja en muistanut ottaa valmiiksi allergialääkettä. 

Sunnuntaina käytiin personal trainerin kanssa salilla treenaamassa. Viimeinkin sain oikeen saliohjelman! Nyt on kunnon suunnitelma kahdeksalle viikolle ja sallitut kalorimäärätkin on valmiiksi laskettu, joten tulee olemaan niin paljon helpompaa tämä elämäntapamuutos ja tästä varmasti jääkin pysyvämpi kuin aiemmista. Illalla käytiin sitten Lissun ja Katjan kanssa leffassa katsomassa Hot Pursuit. Oli kyllä tosi hyvä leffa!

huivi, toppi ja laukku  H&M,
housut Citymarket, neule Kappahl,
tennarit Converse

              Millainen viikko teillä oli? Tapahtuiko jotain erityistä? 


2 kommenttia

  1. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Ootko sä saanu lähetettä hierojalle? Mun perheenjäsen on sellaisessa ammatissa kanssa, missä istuu ja joskus kädet tekee juurikin tuon jumin yksipuolisen liikkeen takia. Ainoa mikä auttaa on säännöllinen venyttely ja hieronta. Tsemppiä!

  2. Susanna kirjoitti:

    Juu oon saanu fysioterapeutille ja kaikenlaisille naksauttajille. Nyt oon ens viikolla menossa fysiatrian polille KYSiin, jospa sieltä keksittäis jotain apua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.