Hae
Colour Outside the Lines

Blogi muuttaa Vaikuttajamedialle!

Kuten tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, mun blogi ei enää ole osa Kaksplussan verkostoblogeja.

Blogi muutti pois Kaksplussa verkostosta huhtikuussa. Tähän syynä oli se, että

MUN BLOGI MUUTTAA VAIKUTTAJAMEDIALLE!

Blogi pääsi osaksi Vaikuttajamedian blogeja ja oon ihan innoissani ollut tästä jo pari kuukautta, kun olen asiasta tiennyt! Tämä on mun blogille ihan suunnattoman suuri askel, jonka ansiosta mä pääsen lähemmäs unelmiani ja pääsen oppimaan monelta ihailemaltani ihmiseltä.

Vaikuttajamedialla on melkein 50 mahtavaa blogia ja mä olen ihan täpinöissäni, että mun pieni blogi on kohta siellä niiden joukossa!

Yhtä aikaa mun kanssa muuttaa myös Tiluksilla, Fit Fat Mama ja Metallisydän, joka on muuten ainut blogi, jota Janikin lukee. Hauska sattuma!

Toivottavasti seuraatte mun mukana myös tuonne Vaikuttajamedian puolelle. Vaihdan linkit oikein InstagramiinFacebookiin ja muihin palveluihin mistä blogin yleensä löytää niin löydätte perille jatkossakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.